Mereu in pas cu moda, asa cum v-am si obisnuit, iata ca anul 2022 nu putea veni altfel decat cu noi idei creative pentru mamici si pitici. Ziua crestinarii bebelusului poate fi o zi pe cat de emotionanta, pe atat de solicitanta, avand in vedere toate pregatirile pe care trebuie sa le faceti voi ca parinti, inainte.

Si fix de noi organizari si de planificari nu aveati nevoie dupa atat de multe nopti nedormite si noi experiente care mai de care mai diferite alaturi de cel mic. Iata ca noi avem acel mic element magic inedit care poate face pozele de la botez si mai delicioase. Descoperiti astfel cardurile milestone - accesoriul perfect care completeaza fiecare amintire cu cel mic, imortalizata in poze.

Keep up with the baby

Cativa centimetri si doar cateva kilograme - nu mai mult de 5 deseori. Cine ar spune ca o manuta de om poate fi motivul pentru care tu te dai peste cap in fiecare zi indiferent cat de greu iti este, pentru ca lui sa ii fie bine? Doar o mama poate intelege intensitatea iubirii pentru propriul prunc, care nu se compara cu niciun alt fel de iubire

Cat de micut ar fi, in cateva luni numai vezi cum incepe sa iti tina singur capul, cum se impinge din picioruse din dorinta de a se ridica, cum devine tot mai vocal si astfel creste in fiecare zi sub ochii tai. Nu pierde nici o clipa momentele alaturi de bebelus si fa cat mai multe poze pe care sa le ai ca amintire.

Este greu sa tii pasul cu bebelusul si cu fiecare schimbare prin care trece in fiecare zi. Noi iti oferim o mana de ajutor prin intermediul cardurilor milestone pe care le poti aseza langa bebelus in fiecare zi cand mai implineste cate o luna, astfel incat sa stii exact ce varsta are in fiecare poza. Aceste carduri au mesaje dragute scrise pe lemnul din care sunt confectionate pe o parte, iar pe cealalta parte au numerotate lunile.

Albumul foto complet

O mare surpriza si bucurie cu adevarat ar fi sa creezi un album foto in care sa asezi fotografii in ordine cronologica. Aceste seturi de carduri milestone te vor ajuta. Cu  at mai simple pozele, cu atat mai de dragalase, pentru ca nu ai nevoie de nimic mai mult decat de chipul bebelusului tau.

Aceste accesorii pe care le regasesti pe site-ul nostru oficial - Little Prints - in mai multe variante sunt completarea perfecta si singurul lucru de care ai nevoie pentru un decor perfect pentru sedintele foto din fiecare luna. 

Idei inedite pentru botez cu ajutorul cardurilor milestone

Chiar si sala in care alegeti sa faceti petrecerea botezului trebuie sa fie atent pregatita. Puteti alege ca la intrare sa amenajati o masa cu diverse lucruri dragute, o pancarda cu “Bine ati venit” alaturi de cateva jucarii de plus. Pe masa sau chiar deasupra ei puteti aranja elegant cateva poze pe o sfoara, cu bebelusul. 

Langa fiecare dintre acestea puteti prinde si cardul milestone conform varstei pe care o avea bebelusul cand ati facut poza, iar printre ele cateva carduri cu mesajele dragute la vedere. Poate fi locul perfect pentru pozele de la eveniment si pot fi utilizate si la taierea motului de asemenea.

Va asteptam in cadrul site-ului nostru pentru mai multe informatii si idei creative pentru fiecare zi alaturi de cel mic.