Pentru bebelus, copil, adult sau batran, odihna optima in fiecare seara este foarte importanta. Refacerea organismului si relaxarea in fiecare seara prin intermediul somnului nu trebuie sa  lipseasca din viata nimanui. Stim cu totii ca bebelusii, in special in primele luni ale vietii, dorm aproape toata ziua si toata noaptea - in cazul parintilor norocosi - si mananca.

Nu au alte activitati, ci poate ganguresc si urmaresc persoanele din jur cateva minute. Avand in vedere ca dorm in marea majoritate a timpului, cei mici trebuie sa aiba si un spatiu optim in care sa se simta relaxati si linistiti. Iata ca aducem in atentia voastra gama de lenjerii de pat Konges Slojd care sunt varianta ideala de asternuturi pentru patutul bebelusului. Somnul va fi mult mai dulce, pentru ca va fi inconjurat de materiale moi care ii vor mangaia pielea fina la fiecare atingere.

The final touch pentru camera copilului 

Dupa atat de multe luni in care ati stat sa amenajati camera copilului astfel incat sa nu lipseasca nimic si totul sa fie la locul sau, iata ca a venit in sfarsit momentul in care totul este pregatit. Inainte sa aduceti copilul acasa este nevoie sa va mai ocupati totusi de inca un lucru - amenajarea patutului.

Este important ca bebelusii sa doarma in propriul lor pat, pentru ca in pat cu parintii exista un mare risc de sufocare sau alte probleme. Deci alegeti astfel lenjeriile de pat din bumbac organic, perfecte pentru pielea sa fina si delicata.

Gasiti pe site-ul nostru mai multe variante, in nuante diverse, dar care mai de care mai placute la vedere. Nuantele calde redau si o stare de calm si liniste, exact ce are nevoie bebelusul inca din primele zile pe lume, pentru a se simti cat mai protejat si in siguranta.

De ce este important ca bebelusul sa doarma cat mai bine

Daca pregatiti patul bebelusului cu astfel de materiale speciale, cu lenjerii calitative inca de la inceput, cel mic va asocia inca de la inceput patutul cu un loc potrivit in care sa doarma. Nu va incepe sa planga de fiecare data cand il asezati in patut.

Bebe trebuie sa doarma cat mai bine pentru ca in timpul somnului organismul secreta hormonii necesari cresterii optime. Functiile imune sunt imbunatatite si sistemul imunitar se intareste. Toate acestea, alaturi de multe alte schimbari si planuri pe care se dezvolta organismul au loc in timpul somnului, deci atentie la cum si cu ce amenajati patul celui mic.

Paturici moi, completarea perfecta

Gasiti in cadrul site-ului nostru Little Prints si o gama variata de paturici care nu trebuie sa lipseasca. Si atunci cand calatoriti sau cand iesiti intr-o simpla plimbare cu caruciorul trebuie sa oferiti acelasi grad de confort.

O paturica tricotata poate fi ideala si de ce nu, poate deveni preferata bebelusului. Cele semnate Little Prints sunt atat chic, cat si foarte confortabile si moi. Ce poate sa iti cuprinda copilul intr-o imbratisare cand sta in carucior mai bine decat o paturica special realizata pentru el?

Va asteptam in cadrul site-ului nostru pentru a descoperi toate lenjeriile de pat si paturicile cu care ii puteti rasfata pe puiutii vostri.

littleprints