A sosit o perioada mult asteptata, sarbatorile de Craciun. Toata lumea urmareste countdown-ul si deja se lasa cuprinsi de magie si fericire ascultand colinde. Pentru parintii ce au un bebelus aceasta perioada este un mai mare motiv de sarbatoare, fiindca asta implica sedinte foto minunate, in special daca este primul Craciun in formula de 3. Iar daca acesta a fost nascut de Craciun sau in preajma acestei zile speciale cu siguranta parintii nu vor rata ocazia de a face fotografii memorabile de primul sau an implinit.

Iata cateva idei pe care pe poti implementa in fotografiile cu bebelusul tau, cu produse pe care le regasesti pe site-ul nostru.

Fotocarduri, betea, globuri, luminite, ramuri de brad

Pentru pozele cu bebelusul tau asezat pe o paturica pufoasa si alba precum zapada vei avea nevoie de seturi de fotocarduri de la noi si evident cateva obiecte tematice. Din fiecare set de carduri poti folosi cele ce arata varsta bebelusului, ce sunt disponibile de la o luna la un an. Vei adauga si cardul cu “My first Christmas” si “Pure Magic”. Poti de asemenea sa le alegi pe “My first year home”, “You are so loved”, “Dreams come true” si ce crezi tu ca se mai potriveste.

Printre acestea vei aseza cateva globuri , fundite, betea sau panglica decorativa, ramuri de brad proaspete si niste conuri. Mai poti adauga si felii de portocala uscata sau orice decoratiune de Craciun crezi ca s-ar potrivi de minune. Nu uita de asezarea strategica a instalatiei printre toate acestea ce va adauga un strop de magie si lumina chipului ingerasului tau. Creeaza acest cadru inainte de a aseza bebelusul in mijloc, pentru a nu-si pierde rabdarea si el sa zambeasca.

Accesorii si hainute

Fetitele sunt mai privilegiate la capitolul de accesorii pentru cap. Ii poti pune o banderola draguta cu funda sau nod care sa se asorteze cu outfitul ales si celelalte elemente decorative. Alege o culoare care sa se potriveasca si cu nuantele globurilor, figurinelor si luminilor instalatiei.

La capitolul de sosete atat baietii, cat si fetele au optiuni. O poti imbraca pe fetita ta ca pe o mini craciunita, intr-o rochita rosie si cu sosete lungi cu fundita din catifea, rosii sau albe.

Pentru baieti, daca alegi sa mergi pe o tematica albastra cu argintiu, atunci poti opta pentru sosete elegante scurte cu fundita intr-o nuanta de albastru inchis. Desigur te asteptam cu o varietate de alte modele si nuante frumoase, care sa se potriveasca decorului si tinutei copilului tau.

Nu uita de suzete in nuante festive

Atat pentru a linisti bebelusul in timpul pozelor, dar si pentru aceasta perioada festiva, alege un set clip suzete in nuantele specifice ale acestui sezon. Pentru fetita ta poti opta pentru setul Bibs Luna - Rust, cu o suzeta alba si una intr-o nuanta aramie. Daca este baietel, setul Bibs Melody - Cloud se potriveste de minune cu nuantele iernii.

Descopera mai multe accesorii pe site-ul nostru si alege nuantele festive de Craciun ce se vor potrivi cu tinutele bebelusului tau.