Vin sarbatorile, vin! Asta inseamna magie, timp petrecut cu familia si muuulte cadouri! Si bineinteles, pentru cei care au iesit la intalniri de 1 si 8 martie si nu-au fost cuminti, tot a venit Mosul la ei. Insa cu un cadou special: un bebelus. Si, bineinteles, daca bebelusul este nascut in decembrie, cadourile vor fi duble. Parintii, prietenii si toate rudele trebuie sa mearga cu cadouri utile pentru parinti atunci cand viziteaza mica minune adaugata familiei.

Daca te afli in ipostaza de a fi un spiridus al Mosului pentru proaspetii parinti, atunci noi te inspiram cu cateva idei de produse din catalogul nostru care cu siguranta le vor fi pe plac.

Jucarii de dentitie si periute de dinti

periute de dinti

Chiar daca este nou-nascut, parintii probabil ca au deja toate cele necesare pentru aceasta perioada. Iar un bebelus se dezvolta foarte rapid. Hainutele ii raman imediat mici si multe dintre lucrurile de nou-nascut parintii nici nu mai apuca sa le foloseasca pentru cel mic, ramanand ambalate. Asa ca mai bine cumpara-le ceva ce sa le fie util mai tarziu.

Cand primul dintisor isi face aparitia este un bun prilej de a face fotografii simpatice, insa la pachet vin si durerile, mancarimile, plansetele si stresul. Prin cele doua din urma vor trece si parintii. Cadouri ideale pentru aceasta etapa sunt cateva jucarii de dentitie. Acestea sunt confectionate din silicon de inalta calitate, fara substante toxice, iar bebe abia va astepta sa le rontaie, calmandu-si gingiile inflamate.

Iar un dinte aparut inseamna necesitatea de a-l peria, fiindca inca de cand sunt mici cariile pot aparea. Vezi aici periute de dinti bebelusi simpatice.

Diversificarea - un spatiu mai curat, dar si mai multa distractie

Pentru perioada in care bebe incepe sa manance mancare solida, parintii vor avea nevoie de un extra ajutor. In toata fericirea sau nefericirea bebelusului de a testa noi arome sau texturi se lasa cu multa murdarie. Nu e exclus cazul sa zboare bolurile cu mancare cat colo. Asa ca ofera-le in dar boluri si farfurii din silicon, ce se prind cu ventuza de suprafete plane. Culorile sunt vesele, iar ele vor sta neclintite!

Nu uita si de un suport de masa Mushie, ce-l pot pune cu usurinta in bagaj atunci pleaca in calatorii sau la restaurant cu bebe. Astfel, farfuriile nu vor aluneca si, in plus, au design-uri dragute, ce vor distrage atentia celui mic atunci cand este hranit. In sfarsit pot parintii sa-l pacaleasca sa manance broccoli-ul.

Hainute si accesorii

Parintilor nu le va veni sa creada cand deschid ochii intr-o dimineata si observa cat de mare a crescut bebelusul. Daruieste-le hainute si accesorii ce le vor fi utile cand se apropie varsta de 1 an. Cu siguranta le vor utiliza si in pozele ce le vor face pentru prima sa aniversare. Se vor bucura sa aiba body-uri bebelusi cu mesaje haioase.

Un combinezon bebe nu trebuie sa lipseasca, in special fiindca are si urechiuse ca ale unui ursulet. Si sa nu uitam de sosete, muuulte sosete. Toate produsele sunt catifelate, calduroase si comfy.

Descopera-le pe toate, dar si multe altele, pe pagina noastra.