Daca va pregatiti de primul vostru concediu in 3 pentru anul acesta, va sugeram sa cititi continuarea acestui articol.

Poate ca in primele saptamani dupa nasterea bebelusului, ideea de a pleca intr-un concediu in 3 pare imposibila. Atentia parintilor este focusata doar pentru cel mic, sa nu ii lipseasca nimic, sa fie in permanenta protejat si sa traiasca intr-un mediu cat mai sigur.

Totusi sa nu uitam ca pentru o crestere sanatoasa a celui mic si parintii au nevoie de relaxare si de odihna, astfel ca o vacanta poate fi momentul perfect. O vacanta in 3? Da, se poate, atat timp cat aveti la indemana tot ce va trebuie.

Concediul cu un bebelus poate sa fie relaxant

Daca celui mic nu ii va lipsi nimic, concediul va fi unul care va aduce relaxare si voie buna. Poate ca in primele luni nu sunteti pregatiti sa mergeti intr-un concediu, insa atunci cand bebelusul trece deja de varsta de 6 luni, ideea de a merge intr-un concediu nu mai pare atat de imposibila.

Este important sa ii asigurati bebelusului confortul necesar si hrana potrivita. Desigur, daca ati ales si o tara exotica, protectia importriva razelor solare este indispensabila, iar aceasta nu consta doar in lotiunile specifice.

Asadar, nu uitati…

Daca mamica nu mai alapteaza insa foloseste pentru hrana copilului laptele formula, atunci biberon sticla lapte anticolici nu trebuie sa lipseasca. Puteti lua 2- 3 sticle in plus pentru a va fi mai usor sa hraniti bebelusul.

Daca cel mic deja a trecut la autodiversificare si mananca hrana solida, seturile pentru diversificare  sunt de mare ajutor in vacanta.

Hainutele trebuie alese de asemenea cu mai multa grija. Costumul de baie cu maneca lunga este o alternativa ideala mai ales ca soarele este puternic si pielea bebelusului este sensibila. Protectia capului este de asemenea esentiala. Mai multe body-uri, perechi de pantaloni, tricouri sunt si ele nelipsite din bagajul de vacanta.

Pentru completare, in magazinul nostru veti gasi si o gama larga de ochelari de soare pentru protectie de culori, modele si designuri diferite. De asemenea puteti alege si din gama de incaltaminte sandalutele de vara pentru bebelusi.

Bagajul de vacanta va fi complet cu…

Nu uitati sa puneti in bagaj un set de museline. Sunt extrem de utile atunci cand bebelusul doarme, cand il schimbati sau poate alaptati. Suzetele va vor oferi momente de liniste pentru ca cel mic se va simti protejat.

Ce nu mai uitam? Seturile de jucarii pentru plaja si nisip din silicon. Cei mici se vor bucura cu siguranta de joaca, de nisipul fin in care vor incerca cu imaginatia lor să creeze fel de fel de forme.

Alegeti-le pe cele realizate din materiale de calitative si durabile pentru ca sigur nu va fi singurul concediu.

Asadar parinti, pregatiti-va de relaxare si mult soare. Cel mic se va bucura de noi privelisti, de noi activitati, iar voi veti savura fiecare moment de relaxare.

Va asteptam in magazinul nostru pentru a alege produsele care nu va lipsesc din bagaje. Vacanta plina de soare si armonie!