Jucariile pentru dentitie sunt preferate incepand cu 3-4 luni si in general in primul an de viata a celui mic. Este etapa cand incepe sa descopere abilitatea sa de a tine lucruri in mana si de a le manui dupa cum isi doreste si are nevoie. De cum incepe si gingia sa erupa, simte nevoia sa isi calmeze starea de iritare, poate chiar de durere. Ii vin in ajutor, negresit, animale dragalase.

Jucariile de dentitie cu animale si inel de prindere vor avea dublu rol si vor fi o incantare pentru bebelusi. Pot fi printre primele jucarii cu care face cunostinta in viata.

Mushie are solutia! Jucarii colorate cu animale

Parintii zilelor noastre sunt tot mai alerti in privinta alegerilor in ceea ce ii priveste pe bebelusii lor. Nu isi doresc neaparat camera copilului plina de jucarii, daca acestea nu au si un rol practic. In cazul jucariilor de dentitie vorbim despre rol complex al accesoriului:

  • Pentru ca sunt colorate, bebelusii descopera si invata despre o culoare anume sau mai multe, daca are la indemana toate cele 5 variante de jucarii de dentitie disponibile in e-shopul nostru.
  • Pentru ca au prinderea de tip inel, cei mici invata usor si practic despre aceasta abilitate. Marginile oricarei jucarii de dentitie Mushie, asa cum sunt cele disponibile la noi sunt rotunjite, ceea ce face prinderea destul de usoara. Marimea este una potrivita pentru mainile mici ale bebelusilor.
  • Pentru ca in capatul jucariei troneaza o forma de animal, bebelusii descopera mai multe despre leu, elefant sau iepure - pentru ca da, avem jucarie de dentitie iepuras!

Cand e timpul sa cunoasca astfel de jucarii

Cu siguranta va dati seama ca tot ce prinde in degete baga in gura si mesteca, in mod special intr-o anumita zona. Este unul din semnele clasice ale eruptiei dentare. Fiecare copil este diferit si va manifesta simptome diferite. Printre acestea se numara:

  • Salivat in exces.
  • Agitatie, neliniste, plans inexplicabil.
  • Gingii vizibil inflamate.
  • Temperatura corporala putin crescuta.
  • Se trage de urechi.

Jucariile de dentitie din stocul nostru sunt potrivite pentru bebelusi incepand cu 3 luni.

Usor de curatat, usor de folosit

Ca mai orice obiect pe care cel mic il foloseste, cu care intra in contact si pe care, inevitabil, la un moment dat il va gusta si baga in gura, jucaria de dentitie va fi roasa intens. Fiti fara grija in privinta intretinerii si curatarii, acest lucru este usor de realizat.

Asa cum ne-a obisnuit acest brand, in crearea obiectelor pentru bebelusi foloseste silicon alimentar. Fie ca vorbim despre Mushie Dog sau Mushie Bunny acestea sunt toate create din silicon alimentar. Vor fi curatate, spalate usor sub jet de apa.

Astfel de jucarii de dentitie sunt adaugate recent in colectia noastra. In functie de preferinte, de ceea ce bebelusul a cunoscut deja, preferati un model nou de fiecare data. Cand isi va calma gingiile inflamate utilizand aceasta jucarie special conceputa, va va multumi. Cum altfel? Prin zambete si fericire pura!