Ce bine ca a venit vara cu toate beneficiile ei, inclusiv cu vacante si concedii mult dorite! Abia asteptam sa impachetam si sa mergem in vacanta visata, fie ea la mare sau la munte. Sigur ca este nevoie sa impachetam mult mai multe produse de aceasta data, pentru ca este prima oara cand si cel mic merge in prima lui vacanta alaturi de parinti (poate si de fratiorul mai mare).

Asadar, pe langa produsele indispensabile cum ar fi lotiunea pentru protectie solara, ochelarii de soare si haine usoare de vara, cu siguranta va fi nevoie si de un cort de plaja pentru copii, incapator si practic in acelasi timp.

Cortul pentru copii, un accesoriu indispensabil pentru mersul în concedii

Copiii si bebelusii au nevoie mai tot timpul de un spatiu al lor, in care, sub supravegherea unuia dintre parinti, sa se joace sau sa doarma atunci cand obosesc.

Pe langa suzetele si accesoriile necesare unui bebelus achizitionate de la noi, Little Prints, mai avem si multe alte surprize pentru cei care vor pleca in vacanta cu copiii. Un cort special marca Konges Dino, conceput pentru ei, in care sa se retraga la adapost de razele prea puternice ale soarelui, sa traga un pui de somn sau sa se joace.

Cortul este foarte usor, atat de transportat, cat si de montat, iar pentru copii va fi o bucurie. In plus, vor adora sa aiba casuta lor speciala de joaca.

Usor de montat si cu protectie UV

Acest cort pe care il puteti cumpara de pe site-ul nostru are o calitate speciala si anume ofera protectie UV50+. Tinand cont de faptul ca pielea copiilor si mai ales a bebelusului este vulnerabila, cortul va fi un accesoriu mai mult decat binevenit.

Pe langa protectia UV ridicata cortul este confectionat din panza usoara de poliester ceea ce il face usor de demontat si de strans, de tipul pop-up.

Cortul vine ambalat cu geanta de transport proprie și este prevăzut cu tarusi pentru fixarea in pamant. Ofera 1,5 m² de umbra, potrivindu-se cu usurinta pentru doi copii sau un bebelus si mama lui. Nu ezitati sa il cumparati acum, ca sa il puteti lua cu dvs. cand veti pleca in vacante!

Elegant si la plaja si la picnicuri

Chiar daca ati ajuns la plaja sau inca mai sunteti acasa in gradina proprie, puteti sa luati in considerare si faptul ca il puteti instala si in gradina pentru un picnic vesel in familie. Copiii vor adora aranjamentul cortului pentru ca le ofera umbra si protectie suplimentara, nemaivorbind de confortul pe care il ofera.

Partea si mai buna a acestui cort va fi cu siguranta felul in care este configurat, extrem de usor de folosit. Cortul e ambalat ca un disc rotund, iar tot ce trebuie sa faceti este sa-l tineti un pic mai  departe de dvs., apoi sa simulati ca il aruncati si apoi se deschide imediat, fiind gata de utilizare.

Aspectul sau elegant si faptul ca poate fi usor de transportat il fac un produs care nu trebuie sa va lipseasca din bagajele pentru vacanta!

Pentru mai multe produse va asteptam cu drag pe site-ul nostru!