Corturile de plaja pentru bebelusi sunt o buna optiune pentru parintii care vin cu cel mic in vacanta. Asadar, afla in acest articol avantajele acestui produs si cat de practic este!

Precum corturile pentru adulti, corturile de plaja pentru bebelusi au cam aceeasi forma si scop - de a-l proteja pe micut de soare, vant si nisip. Sunt grozave si pentru a proteja bebeluslul de insecte. Stii cat de periculoase sunt muscaturile de tantar? Iata inca un motiv pentru care ai avea nevoie de un cort pentru plaja, tocmai daca doresti sa stai pe seara sa te bucuri de briza marii si aerul proaspat.

Asadar, hai sa afli ce beneficii si avantaje prezinta un cort de plaja!

Beneficiile cortului de plaja pentru bebelusi

Cu siguranta stii ca bebelusii au pielea sensibila. Asadar, trebuie protejata! Primul beneficiu despre care este vorba este protectie impotriva razelor solare. Odata cu incalzirea globala, razele solare au devenit din ce in ce mai nocive. Astfel, devin daunatoare si pentru adulti, nu doar pentru copii, insa copiii si bebelusii sufera mai mult, deoarece nu sunt obisnuiti cu disconfortul caldurii intense si o arsura solara poate fi una dintre cele mai dureroase experiente prin care au trecut pana acum. Avand in vedere acest lucru, este normal sa doresti o protectie sporita impotriva soarelui.

Deoarece suntem la subiectul umbra, stii cat de important este sa-i mentii temperatura sub control? Bebelusii vor incepe sa planga cand se incalzesc prea tare si in loc sa va relaxati impreuna pe plaja, trebuie sa faceti tot posibilul sa-l racoriti pe micut, fiind astfel un stres care poate fi evitat cu ajutorul corturilor.

Am mentionat si protectie impotriva vantului si a nisipului privind corturile de plaja. Oricat de mica ar fi adierea, ea poate sa duca nisip si sa irite ochii bebeluslui sau chiar pielea, creand disconfort. Atat timp cat bebelusul este in cort, este projeat. Astfel, se va putea bucura si el de noile experiente prin care trece, fara a se confrunta cu disconforturi.

Corturile de plaja pentru bebelusi si copii sunt de tip pop-up. Asta inseamna ca sunt usor de transportat si nu necesita pasi extra pentru a fi montate pe plaja. Tot ce trebuie sa faci este sa-l despachetezi, deoarece tijele care sustin panzele sunt elastice si se indreapta cu usurinta. Pentru a-l putea strange in momentul plecarii, citeste instructiunile. Este atat de convenient.

Avand in vedere protectia oferita de un cort, acesta creaza un spatiu sigur de joaca pentru bebelus sau copil. Indiferent ca te afli la mare sau chiar in gradina, acesta te va ajuta sa gestionezi potentialele probleme cu care te-ai putea intalni. Asadar, mai ai motive sa nu alegi un cort pentru plaja?

Ce alte articole potrivite pentru plaja vei gasi la Little Prints?

Vei gasi de toate - mingi de plaja, seturi din silicon pentru a se juca in nisip (cu forme, lopatele si galeti), cosulete de mana, aripioare si ochelari de inot si incaltaminte pentru inot, toate intr-un design simpatic menit sa fie atragator pentru cei mici, dar si pentru parinti.

Asadar, iti uram o vacanta placuta si linistita alaturi de bebelusul tau. Comanda acum accesoriile de care ai nevoie!