Costumul de baie pentru cea mica trebuie ales astfel incat sa ii ofere confort acesteia, atat la piscina, cat si la mare. Noi va punem la dispozitie un costum de baie perfect pentru fetite ce le va oferi confort si le va scoate si in evidenta cat de mult posibil. Pregatiti copilul pentru o iesire cu cei dragi si relaxati-va impreuna, clipele acestea vor trece rapid si veti dori sa fiti in jurul lui mult timp.

Costumele de baie de la Little Prints sunt unele colorate

Costumele de baie din gama noastra sunt create pentru a oferi confort copilului tau, materialul il va lasa sa respire si sa se miste fara griji. Tehnologiile utilizate in crearea costumului de baie au fost gandite astfel incat sa acopere zonele celui mic si sa-l faca sa se simta vioi. Alege pentru cel mic acel costum de baie pentru copii care sa i se potriveasca manusa.

Iesirile la mare sau piscina sunt adevarate aventuri

Pregatiti copilul pentru urmatoarea iesire, unde se va lasa cu multa  balaceala, alegeti un costum de baie potrivit pentru acesta. Geanta pentru plaja trebuie sa contina atat costumul de baie, cat si jucariile si cele necesare ce vor face ca iesitul la mare sau piscina sa devina o relaxare pentru toti. Alegeti un costum de baie potrivit din doua piese, cu inimioare rosii si un model retro cu volanase. Fetita voastra se va simti confortabil, se va juca si pe langa toate astea, mamicile vor aprecia costumul si frumusetea ei.

Imortalizati aceste momente impreuna cu cei dragi, iar cu trecerea anilor, cand veti descoperi costumul celei mici in cutia cu amintiri, va veti aminti cat de ravasitoare era acesta de la varsta de 3 ani.

Sa petreceti  timpul cu cei mici este important, chiar daca o facem la munte, in parcuri sau la mare sau piscina. Ca si parinte trebuie sa ii oferim celui mic cele necesare, un costum de baie confortabil si flexibil este esential. Pentru fetite sunt preferate costumele de baie din doua piese, ce le permite sa se miste in voie, asa cum isi doresc. Nu vor simti niciun disconfort si se vor juca mult timp cu cei din preajma lor.

Costumul de baie o va pune in evidenta

Costumul de baie de la Little Prints cu inimioare si volanase o va face pe aceasta sa devina vedeta piscinei. Alegeti sa ii organizati ziua de nastere la piscina unde sa se distreze cu prietenii si unde sa se bucure de un timp placut. Copilul tau cu siguranta se va simti bine si va fi in centrul atentiei. Magazinul nostru, Little Prints are multe produse de acest tip.

Echipati copilul asa cum trebuie, alegeti un costum de baie din gama noastra si oferiti o stare de confort potrivita pentru balaceala. Cea mica se va bucura de calitatea acestuia si isi va dori sa petreaca cat mai mult timp imbracata cu acesta. Fiecare iesire la piscina va deveni tot mai placuta, iar parintii celorlalti copii vor observa acest costum de baie.