Stim ca primii ani de viata ai celui mic sunt cei mai importanti de aceea ca parinti este normal sa-ti doresti tot ce e mai bun. Indiferent ca vorbim despre haine, jucarii, diverse accesorii sau suzetele, acestea din urma fiind unele dintre cele mai cautate accesorii, este important sa gasesti si un magazin specializat de unde stii sigur ca achizitionezi ceea cea ce ai nevoie. Noi, la Little Prints iti oferim o categorie vasta de produse din care poti sa alegi ceea ce ai nevoie pentru cel mic.

Suzetele sunt unele dintre cele mai cautate accesorii de catre mamici, iar noi la Little Prints cunoastem acest lucru. Iti recomandam in acest articol un set 2 suzete Bibs Colour de care stim sigur ca ai nevoie. Si ghici ce, la acest set se mai adauga inca o suzeta cadou. Mai jos iti explicam de ce ar trebuie sa le alegi pe acestea, care sunt avantajele celui mic.

De ce Bibs Colour?

Primul motiv pentru care ar trebui sa alegi suzetele Bibs Colour este reprezentat de catre calitatea sa. Aceasta suzeta este fabricata din latex 100% natural, ceea ce inseamna ca nu contine substante nocive care ar putea dauna sanatatii bebelusului. In plus, Bibs Colour este fabricata cu atentie si experienta de catre profesionisti, astfel incat sa poti fi sigur ca aceasta suzeta este una de incredere.

Al doilea motiv pentru a alege Bibs Colour este materialul din care este realizata. Latexul este un material moale si flexibil de culoarea mierii, ceea ce inseamna ca bebelusul va fi pe cat se poate de confortabil atunci cand foloseste aceasta suzeta. De asemenea, materialul latexului este durabil si poate rezista utilizarii zilnice, ceea ce face Bibs Colour o alegere excelenta pentru parintii care cauta o suzeta de calitate superioara.

Al treilea motive pentru care suzetele Bibs Colour merita cumparate este faptul ca sunt dotate cu o tetina care imita sanul mamei. Acest lucru inseamna ca bebelusul nu va intampina neplaceri si se va simti in siguranta atunci cand foloseste aceasta suzeta. Tetina suzetelor Bibs Colour are o forma naturala, astfel incat bebelusul va fi capabil sa suga natural, fara sa se simta incomod sau iritat in vreun fel.

Cat de des trebuie sa schimbam suzeta celui mic?

Intr-un raspuns simplu, suntem de parere ca acestea trebuie sterilizate pe masura ce micutul le foloseste. Daca cel mic este obisnuit zilnic cu ele, atunci curatarea acestora trebuie sa se desfasoare in fiecare zi. Cu cat mai des, cu atat mai bine. Sterilizarea acestora trebuie sa fie un proces de care trebuie sa tii cont, indiferent unde te afli. Din fericire suzetele Bibs sunt usor de sterilizat, in asa fel incat tu sa nu ai prea multe batai de cap in ceea ce le priveste.

In gama magazinului nostru, ca de fiecare data, gasesti mereu produse pentru bebelusul tau. Little Prints are mereu articole diferite pentru sesiunea ta de shopping. Indiferent ca esti in cautarea unui cadou pentru bebelusul celei mai bune prietene sau pentru al tau copil, in cadrul site-ului nostru gasesti produse de calitate!