Atunci cand alegeti pentru bebelus suzeta exista un lung sir de griji. Se va obisnui? O va accepta? Sa investesc in una din cele mai scumpe tipuri de suzete? Si cate si mai cate nu sunt grijile unei mame. Pentru ca in viata de parinte practic nu stii pe moment daca faci bine sau nu, efectele deciziilor pe care le iei se vad in timp, prefera sa mergi la sigur cu suzetele BIBS.

Printre cele disponibile in stocul nostru se numara si suzetele BIBS cu tetina aplatizata. Ce sunt acestea si cu ce se diferentiaza de celelalte, descopera in randurile ce urmeaza.

Ce trebuie sa stiu despre suzeta cu tetina aplatizata

Bibs este brand arhicunoscut pentru calitatea acestor suzete si pentru designul lor atemporal. Varietatea de suzete pe care le produce face ca orice  parinte sa descopere ceva potrivit pentru bebelusul sau. Iata si ce trebuie sa stii despre aceste suzete, sigure de utilizat inca din prima luna de viata a celui mic:

  • Imita foarte bine sanul mamei. Una din marile griji este ca de vreme ce un bebelus cunoaste o alta forma si textura aparte de sanul mamei isi va strica ritmul de mancat, supt. Ei bine, suzetele BIBS sunt realizate din materiale 100% naturale (100% PVC, BPA, Phthalate Free asa cum veti gasi notat la fiecare suzeta cu tetina aplatizata si nu numai). Imita sanul mamei ca forma si textura si o face foarte bine!
  • Sunt disponibile in doua marimi, respectiv cele de la 0 la 6 luni si cele de 6 luni+. Asta inseamna ca bebelusului i se poate oferi suzeta oricand inca din prima sa luna de viata. Prietenul la nevoie se cunoaste, spune o vorba din popor ce pare ca se aplica mai ales in acest caz. Iar prietenul cel mai bun al unui bebelus este sanul mamei sau…ceea ce imita sanul mamei, adica suzeta BIBS!
  • Confort si siguranta. Tetina aplatizata este forma care avantajeaza prin faptul ca la folosire ofera confort si siguranta celui mic. Asta inseamna ca nu ii va crea acestuia senzatia ca are un corp strain in gura, forma nu este prea mare, iar prin faptul ca este realizata din latex natural, materialil nefiind rigid, nu pune presiune pe cerul gurii.

Tetina acestor suzete o intalnim si la categoria suzetelor BIBS Supreme. Am abordat in repetate randuri aici pe blog discutia despre ce tip de tetina este optima pentru bebelusi si nu numai.

Recomandari despre suzetele cu tetina aplatizata

La fel ca si in alte cazuri si de aceasta data vorbim despre nevoia de a schimba suzeta  la un  interval de 4 pana la 6 saptamani. Cauza? Tetina se va deforma ca urmare a utilizarii si a sterilizarilor repetate.

O aleg? Decizia de a oferi unui bebelus suzeta este una personala. Fiecare mama isi stie mai bine puiul de om ca oricine altcineva. Folosita la nevoie, suzeta poate calma noptile presarate cu oboseala dusa la extrem, din cauza plansului. Perioada colicilor sau a eruptiei dentare dau batai de cap. Daca veti considera necesara, alegeti ce e mai bun, din tot ce e mai bun!