Aducerea pe lume a unui bebelus reprezinta un moment inedit din viata oricarui parinte, dar si a celor dragi. Toata atentia este distribuita catre cel mic care, inca din primele minute ale vietii, are nevoie sa fie inconjurat de blandete si iubire.

Parintii sunt atenti la toate detaliile. In fond, acestia iti doresc sa ofere copilului lor tot ce este mai bun. Grija este indreptata spre tot ce il  inconjoara, de la salteaua patutului, la tetina sticlei de alaptat si pana la materialele din care sunt confectionate hainele si celelalte textile cu care ia contact bebelusul.

O paturica blanda cu pielea bebelusului

Cand vine vorba de paturica cu care invelim bebelusul, acesta trebuie sa fie cat mai moale si cat mai confortabila. O paturica muselina cu print este ideala pentru pielea sensibila. Unde mai pui ca acesta vinde decorata cu animatii care ii vor starni curiozitatea celui mic atunci cand va fi asezat pe ea.

Materialul din care este realizata o astfel de paturica este o combinatie intre bumbac si bambus. Despre proprietatile bumbacului stim deja multe, am mai vorbit si aici pe blog, insa bambusul poate reprezenta o noutate pentru multi.

Bambusul organic din componenta paturicii ajuta la sporirea confortului. Acestea sunt fine ca matasea, au o putere de absorbtie mare a apei, fac ca pielea bebelusului sa respire in voie si au proprietati antibacteriene.

Muselina - ideala pentru orice sezon

Cand te gandesti sa faci un cadou unei proaspete mamici, nimic nu e mai ideal decat o astfel de paturica. Lucrurile destinate celui mic sunt diverse si, mai ales la inceput, sunt foarte multe. O paturica muselina este ideala, atat pentru vara cat si pentru iarna. Ea regleaza temperatura corpului in functie de temperatura exterioara,

Infasarea bebelusului este o activitate frecventa in primele saptamani de viata. Mai mereu este necesar sa avem la indemana o paturica, atat acasa cat si atunci cand suntem in plimbare, la doctor sau in alt loc. Daca acesta este suficient de versatila incat sa se potriveasca atat pentru caldura cat si pentru frig, este perfect!

Paturile - articole multifunctionale

Mamele nu vor mai fi nevoie sa transporte in bagaj o paturica pentru carucior, una pentru infasat, una pentru a-l acoperi pe cel mic atunci cand alapteaza sau pentru a-l proteja de razele soarelui. O paturica muselina le rezolva pe toate. Aceasta poate fi folosita si pe post de scutec sau ca ajutor atunci cand schimbam bebelusul.

O paturica nu este doar un articol pentru perioada in care copilul este bebelus. Aceasta poate fi folosita si dupa ce acesta mai creste. Unii copii dezvolta un atasament fata de obiectele cu care au crescut, cu precadere pentru jucarii plusate sau paturi. In felul acesta, stii ca daca vei oferi in dar o paturica cu un print atragator, ai sansa sa oferi celui mic un cadou de care iti va aminti cu drag chiar si atunci cind va fi mare.

Daca exista cineva drag care sarbatoreste venirea pe lume a unui bebelus si doresti sa ii oferi un cadou inspirat care sa fie pe cat de practic, pe atat de atragator, alege sa achizitionezi una din paturile muselina disponibile in stoc, la sectiunea Esentiale newborn. Cu siguranta vei face una dintre cele mai bune alegeri!