Jucariile sunt cele care pun o amprenta importanta pe perioada copilariei. Chiar si noi adultii devenim curiosi uneori de jucariile copiilor si intram in jocul lor. Sunt cele care aduc fericire, zambete si o pata de culoare in vietile celor mici, dornici mereu de joc si joaca.

Desigur, atunci cand cel mic incepe sa inteleaga aceasta lume si sa aiba anumite preferinte in materie de jucarii, camera sau spatiul lor de joaca vor deveni neincapatoare. Pentru ei nu exista si cu cat sunt mai multe jucarii, cu atat fericirea va fi mai mare. Vor incepe sa aiba preferinte, sa aiba prieteni pe multi eroi din desene animate, vor avea jucaria lor preferata cu care vor dormi.

Aceste momente din viata celor mici desi poate ca par banale, ele sunt inceputul calatoriei lor prin viata. Pasii prin care descopera lucruri, isi dezvolta dexteritatea, imaginatia, cat si abilitatile motrice le fac impreuna cu primele lor jucarii.

Acestea insa trebuie cu atentie, pentru ca nu tot ce este colorat si se cheama jucarie este intotdeauna si potrivit pentru copii. Sa vedem despre ce este vorba mai exact.

Jucariile - o copilarie fericita, plina de aventura

Exista pe piata foarte multe jucarii la ora actuala, deci cu siguranta aveti de unde alege. Problema intervine atunci cand vorbim despre calitate si cum ii ajuta pe cei mici sa se dezvolte, asa cum am specificat si mai sus. Calitatea este foarte importanta, pentru ca odata cu ea si copilul va fi in siguranta.

Daca optati pentru jucarii de dezvoltare spre exemplu, fiti atenti la materialele din care sunt realizate. Evitati plasticul, cele din silicon sunt mult mai sigure pentru ca cel mic sa nu se loveasca. In plus, sunt si mai atractive si pot fi manuite mult mai bine.

Veti gasi si in magazinul nostru jucarii de stivuire, realizate din silicon care nu contine BPA, PVC sau alte substante toxice. Sunt atractive prin culoarea, forma si designul lor si cu siguranta cei mici le vor indragi si vor fi captivati de ceea ce pot crea. Avand in vedere ca acestea fac parte din categoria jucariilor de dezvoltare, vor ajuta la dezvoltarea corpului, cat si a creierului, cel mic va deprinde cunostinte despre forme, dimensiuni si culori. Ajuta totodata la imbunatatirea abilitatilor motrice.

Inlocuiti plasticul cu lemnul, plusul si siliconul alimentar

Siguranta vine din materialele cu care sunt realizate jucariile. Desigur, tineti cont si de varsta copilului pentru a-i oferi jucariile potrivite.

Pentru bebelusi puteti opta pentru un centru de activitati. Vor fi captivati de jucariile agatate de cadru. Sunt, de asemenea, realizate din materiale sigure, ce nu contin substante toxice.

Pentru copiii incepand cu varsta de 3 ani recomandam un set de instrumente muzicale din lemn. Acesta contine un xilofon cu tobe, o tamburina, o zornaitoare si o clapeta. Pentru ca sunt realizate din lemn, nu exista un pericol pentru cei mici.

In gama noastra veti gasi si jucarii de plus, cele cu care cei mici vor putea dormi in fiecare seara. Prezinta aceeasi calitate, au forme si designuri cu adevarat minunate.

 Asadar, alegeti pentru copii tot ce este mai bun, jucarii cu care sa creeze propria poveste unde sa descopere lucruri noi.

Vedeti gama de jucarii din magazinul nostru si alegeti-le pe cele potrivite.