Vara este anotimpul asteptat de multi dintre noi, avand in vedere ca ziua este mai lunga, iar soarele este pe cer sa ne incalzeasca. Ne bucuram de vitamina D, pielea noastra se bucura de un bronz natural, insa uneori temperaturile ridicate ne pot produce disconfort si chiar probleme de sanatate daca nu ne protejam corespunzator.

Cunoastem faptul ca cei mici si varstnicii sunt mai vulnerabili la expunerile solare. Daca un om in entitate isi poate purta singur de grija, cel mic nu poate spune ce il deranjeaza, astfel ca printii sunt direct responsabili pentru grija pe care trebuie sa o poarte copilului.

Indiferent ca cel mic este in mediul interior sau exterior, trebuie sa aiba asigurat in permanenta un confort termic.

Capacitatea de reglare a temperaturii este deficitara si asta pentru ca pielea este fragila si subtire. Avand in vedere ca cel mic se supraincalzeste mai usor decat un adult, poate interveni si sindromul de moarte subita. De aceea, parintii trebuie sa tina cont de cateva lucruri importante, mai ales pe timp de vara.

De ce sa tineti cont in timpul verii

Unii parinti au tendinta de a imbraca mai gros copilul pentru a-i proteja. Cu toate acestea, acest lucru este gresit. Cel mic nu poate spune ca se simte inconfortabil insa incepe sa se agite, sa planga si sa fie mofturos. Este felul lui de a se exprima si de va atrage atentia ca ceva nu este in regula.

Asadar, imbracati copilul asa cum sunteti si voi imbracati. Optati pentru haine subtiri, deschise la culoare si din materiale cat mai calitative penbtru a preveni supraincalzirea. Pentru ca au o piele sensibila, atunci cand iesiti afara acoperiti capul bebelusului cu o boneta din bumbac pentru a nu aparea insolatia sau arderea pielii.

Atunci cand cel mic doarme, nu uitati sa il acoperiti cu o muselina subtire din bumbac. Nu va ganditi ca ii va fi prea cald micutului. Bumbacul este un material care lasa pielea sa respire, este hipoalergenic si se adapteaza in functie de temperatura din aer. Astfel ca o muselina este perfecta. In plus, il va feri pe cel mic si de razele puternice ale soarelui.  

Scapati de disconfort cu produsele potrivite

Este de inteles faptul ca se vor evita orele din timpul amiezii pentru plimbari, pentru ca atunci razele soarelui sunt foarte puternice. Pentru restul zilei, alegeti articolele vestimentare si accesoriile potrivite.

Veti gasi in gama noastra de produse body-uri subtiri ideale pentru perioada de vara, bonete din bumbac, museline subtiri de calitate superioara si multe altele. Cele din urma pot fi achizitionate si in set de 10 museline de modele si design-uri diferite. Perfecte de asemenea si atunci cand alaptati sau cand doriti sa schimbati scutecul celui mic.

Asadar, vara sta sa apara de la orizont, iar soarele este gata sa ne incalzeaza intreaga zi. Alegeti pentru ai vostri bebelusi ce e mai bun din tot cei mai bun pentru ca sigur va doriti sa ii protejati.

Accesati magazinul nostru Little Prints si alegeti tot ce aveti nevoie.