Atunci cand cel mic se confrunta cu eruptiile dentare si este o perioada mai sensibila pentru el, nici pentru proaspetele mamici nu este usor. De cele mai multe ori, acestea isi doresc sa-i aline intr-un fel durerea si apeleaza la diverse trucuri, mai mult sau mai putin folositoare. Noi, in cadrul Little Prints ne dorim sa te ajutam pe tine, dar si pe cel mic, oferindu-ti produsele de care are nevoie in acele perioade sensibile.

In stocul nostru de produse gasesti acea jucarie dentitie cu un model de iepuras ideala pentru cel mic. Aceasta are proprietati de calmare si ameliorare, iar culoarea si forma reusesc sa-l distraga pe cel mic de la acele momente in care durerea nu il lasa sa se desfasoare asa cum ii place. Mai mult despre acesta jucarie afli in cele ce urmeaza.

Ne preocupa situatia celor mici, mai ales cand ii vedem ca nu se simt in apele lor, de aceea, noi, in cadrul Little Prints facem eforturi considerabile pentru a te ajuta pe tine, in primul rand sa-i oferi celui mic ingrijirea de care are nevoie.

O jucarie dedicata dentitiei il poate ajuta pe cel mic sa se relaxeze

Jucaria de dentitie reuseste sa-l calmeze pe cel mic datorita materialului moale pe care il are in componenta. Acesta maseaza delicat gingiile si reuseste sa reduca considerabil din disconfortul creat, masand delicat gingiile. Pe langa functia terapeutica, aceasta ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte latura cognitiva, stimuland simturile, datorita culorii, modelului si formei. Cei mici vor uita pe moment de acel disconfort si o vor explora indeaproape cu manutele lor mici.

Este realizata din silicon de calitate alimentara, non-toxic, nu contine BPA, coloranti sau alte substante toxice nocive care pot dauna micutului. Poate fi curatata cu usurinta prin spalare sau sterilizare, intr-un mod simplu si rapid. Cand cel mic este nelinistit, nici mama nu este prea fericita si doreste cu ardoare sa-i poata alina intr-un fel sau altul durerea.

Jucariile de acest fel sunt tot mai apreciate in aceste vremuri, cand necesitatea se impleteste cu designul, formand astfel acest tip de produse menite sa ajute mamele pe tot parcursul acestei etape. In gama noastra gasesti aceasta jucarie la un pret accesibil, un pret pe care nu ai cum sa-l ratezi sub nici o forma.

Prinde ofertele Little Prints, nu trebuie sa le ratezi nicicum

Dupa cum bine stii daca ne-ai citit si in trecut, iti mentionam de fiecare data ca unele dintre produsele noastre sunt disponibile la un pret special.  Prinde noutatile si alege pentru cel mic produse de calitate care il vor ajuta sa treaca de acasta etapa mai usor.

In cadrul site-ului nostru littleprints.ro ai parte de diversitate si de produse pe masura pentru ca tu si cel mic sa aveti parte de clipe de armonie. Nimic nu se compara cu legatura dintre o mama si copilul ei, asadar nu mai sta pe ganduri si comanda aceasta jucarie pe care o vei folosi de indata.