Micii nostri camarazi invata pe zi ce trece lucruri noi, iar acest lucru este benefic, oferindu-le posibilitatea de a descoperi lumea ce ne inconjoara. In primele luni de viata ale copilului tau acesta se hraneste cu ajutorul biberonului de care are nevoie pentru a se hidrata corespunzător. Pe site-ul nostru vei gasi o varietate de sticle pentru copilul tau, atat din silicon, cat si din plastic.

Sticlutele pentru copii sunt create pentru a-i oferi acestuia o comoditate atnci cand bea orice fel de lichide. O sticla pentru copii va fi indragita de micul tau camarad. Acesta este produsa dintr-un material moale la atingere ce nu-i va provoca zgarieturi sau rani la nivelul gurii.

Sticla de silicon pentru copii

Sticla din silicon pentru copilul tau este moale la atingere si nu ii va aluneca acestuia din maini. O sticla pentru copii din silicon este ideala pentru ca acesta sa invete cum sa bea corect fara sa se ude. Cei mici descopera lucruri noi, iar acestia vor invata cum sa bea intr-un mod practic lichidul dintr-o sticla, la inceput din una special creata pentru acesta, iar ulterior asa cum fac adultii.

Acesta sticla are un invelis de silicon ce nu permite trecerea luminii in interior pentru ca lichidul sa se incalzeasca. Opteaza pentru o sticla din silicon pentru copilul tau, bautura sa prefeata va fi pastrata in conditii optime pe parcursul orelor in care nu te vei afla acasa.

Sticla din plastic pentru cel mic

Sticla din plastic este un accesoriu din care cei mici vor bea apa cu ajutorul unui pai din silicon moale la atingere. Siliconul moale este ideal si pentru gingiile copilului ce-si doreste sa scape de mancarimea zonei in care ii vor creste noii dinti. O sticla din plastic pentru copii este mult mai confortabila si usor de utilizat, datorita faptului ca aceasta are doua manere cu ajutorul carora copilul tau va putea sa o tina mult mai usor. O sticla din plastic se curata mult mai usor si vei avea posibilitatea de a observa lichidul ce se afla in interiorul acesteia.

Sticla de plastic pentru copilul tau pe care o vei achizitiona de pe site-ul nostru are un design atragator, dar si jucaus. Opteaza pentru o sticla din plastic pentru camaradul tau, care va avea un print cu lamai ce o sa o faca mult mai apreciata de catre cel mic.

Sticla pe care o va utiliza copilul tau pentru a bea lichidul trebuie sa fie mereu de calitate ridicata. O sticla special creata pentru copii se va diferentia mereu de cele din comert, acesta poate fi din plastic sau silicon si va avea un pai ce il va ajuta pe copil sa bea cum isi doresti lichidul din interiorul acesteia. Sticla cu apa nu trebuie sa ii lipseasca niciodata copilului tau, mai ales atunci cand te afli la plimbare sau la cumparaturi cu acesta. 

Esti in cautarea unei sticle pentru copilul tau? Daca da, o vei gasi pe acesta pe site-ul nostru!