Daca esti o proaspata mamica mereu pusa in miscare si esti intotdeauna alaturi de bebelus, nevoia unui carucior de calitate devine imediat evidenta atunci cand te intalnesti de diferite probleme de mobilitate cu acesta. Cu siguranta ai intampinat dificultati precum urcarea scarilor sau nevoia de a plia rapid caruciorul, pentru a-l putea depozita cu usurinta.

Este greu sa fii mama, de aceea trebuie sa ai la dispozitie orice fel de ajutor cu care sa iti faci viata mai usoara pentru a-ti putea ingriji bebelusul si a-i putea acorda toata atentia ta. Clipele pe care le preteceti impreuna nu trebuie sa fie umbrite de grijile caruciorului. El trebuie sa fie baza de la care voi va porniti aventurile de zi cu zi.

Indiferent de sezon, vrem sa ii avem pe cei mici alaturi si sa ne mandrim cu ei. Sunt comoara noastra nepretuita, iar tocmai de aceea trebuie protejati; carucioarele nu sunt doar o modalitate da a transporta un bebelus, ci si scutul ce il va proteja pe micut de vreme nefavorabila, soare arzator sau alte pericole. Fiecare mama isi face datoria oferindu-i ce este mai bun, iar carucioarele Nuna sunt optiunea perfecta pentru cei ce iau in serios securitatea si confortul copilului.

Seturile Nuna: calitate si eleganta intr-un pachet confortabil

Atunci cand iti iei un set Nuna, vei primi un carucior si adaptorii sai, dar si o scoica pentru confortul si siguranta bebelusului, indiferent unde te vei afla - fie ca sunteti la plimbare in parc sau intr-o calatorie cu masina. Fiecare piesa este fabricata din materiale premium ce iti vor asigura linistea si vor trece testul timpului.

Designul setului este unul elegant, compact, dar care nu renunta la confort si pune pe primul loc anatomia bebelusului. El ia in considerare pozitiile corecte de somn si vine dotat cu diferite unghiuri de inclinare, pentru ca bebelusul sa respire corect, dar si sa isi dezvolte coloana vertebrala intr-un mod sanatos. De asemenea, si pielea celui mic este protejata de razele UV ce pot dauna sanatatii; atat caruciorul, cat si scoica sunt prevazute cu protectie solara SPF 50.

Fiecare avantaj este incapsulat in materiale usoare ce contribuie la usurarea greutatii acestora, iar tehnologia TRVL faciliteaza o imbunatatire a folosirii caruciorului si scoicii, fiind adaptori ce vor ajuta mamicile pretutindeni sa isi plimbe copilul.

De ce sa alegi Nuna, un brand calitativ

Nuna este un brand originar olandez ce se mandreste cu o recunoastere la nivel global. Calitatea pe care acest brand o ofera este prezenta in toate produsele pentru ca fiecare mama sa se poata lauda nu doar cu bebelusul, ci si cu caruciorul in care acesta este gazduit. Cu eleganta si stil, iti vei putea etala gusturile rafinate si te vei putea relaxa stiind ca ai ales calitatea.

Haide la o plimbare in parc impreuna cu bebelusul si produsele Nuna. Vei simti diferenta inca de la primul pas, iar pruncul tau va adormi linistit, invelit de iubirea pe care ii o oferi atunci cand petreceti timp impreuna.