Astazi vorbim mai pe larg despre suzete si ne indreptam atentia catre cele ortodontice din gama noastra de produse. Multe mamici cat si persoane care doreau sa faca un cadou ne-au intrebat despre acest tip de suzete si ce le fac atat de deosebite astfel ca ne-am gandit sa va dam un raspuns mai in detaliu.

Despre suzete in general auzim multe mituri, mai mult sau mai putin adevarate. Cert este ca majoritatea mamicilor apeleaza la ajutorul acestora si le introduc in viata bebelusului inca de la inceput. Varietatea lor este foarte mare privind formele, culorile, materialele si designul.

Credem ca inainte de a achizitiona suzete este foarte important sa puneti accent in primul rand pe materialul din care sunt realizate, apoi forma, designul si culoarea.

Materialul primeaza. Daca este spre exemplu dintr-un plastic mai tare, bebelusul va avea parte de disconfort la nivelul gingiilor si va avea probleme cu acceptarea acesteia. Daca suzeta nu este corespunzatoare atunci poate deforma maxilarul, mandibula. Concret, poate afecta modul in care lucreaza muschii fetei, iar in timp copilul va putea avea o muscatura incorecta si dintii strambi.

Ce tip de material este recomandat si de ce

O suzeta realizata din 100% latex natural va poate scapa de problemele de mai sus. Asta pentru ca acest material este foarte moale si flexibil ce nu va modifica maxilarul sau mandibula. In plus, este sigur pentru ca nu contine substante toxice, deci cel mic va fi in siguranta. Aici aveti un exemplu de produs pe care vi-l recomandam cu incredere.

Este o suzeta ortodontica si are un design foarte placut. Ortodontic se refera la faptul ca forma tetinei imita sanul mamei, oferind confort si siguranta celui mic.

Mai mult decat atat, pentru ca forma suzetei este predispusa spre exterior, aceasta atinge foarte putin pielea din jurul guritei celui mic, fapt pentru care nu vor aparea iritatii.

O alta parte pe care trebuie sa o mentionam si de ce recomandam aceasta suzeta este faptul ca tetina este echipata cu un orificiu de aerisire pentru a permite fluxul de aer. O caracteristica importanta de luat in calcul mai ales in perioada colicilor.

Tineti cont de dimensiunea corecta a suzetei

Un lucru pe care l-am observat deseori este ca unele persoane nu tin cont de dimensiunea suzetei. Aceasta trebuie aleasa in functie de varsta celui mic, pentru ca daca este prea mare sau prea mica atunci exista toate sansele ca bebelusul sa o refuze.

In gama noastra de produse ve-ti gasi 2 dimensiuni disponibile respectiv 0-6 luni si 6+ luni.

De asemenea tineti cont de reinoirea suzetei odata la 4-6 saptamani din motive de igiena. Sterilizati-le cat mai des pentru ca cel mic sa fie in siguranta.

De asemenea puteti opta si pentru varianta  ‘Glow in the Dark’ ce este de un real de ajutor pe timpul noptii. Avand in vedere ca este fosforescenta, atunci cand bebelusul o pierde, o veti putea gasi mult mai usor. Are aceleasi specificatii din punct de vedere a calitatii, doar ca vine in plus cu inelul fosforescent. 

Asadar, tineti cont de materialul si forma suzetei atunci cand o achizitionati. In gama noastra Little Prints puteti gasi suzete nenumaratate de unde sa alegeti.