Cand cel mic incepe sa diversifice si sa manance fructe si legume, sa exploreze mancarea si chiar sa se joace cu ea, atunci inseamna ca va puteti orienta spre cumpararea acelui scaun pentru masa potrivit pentru nevoile lui.

Alegerea unui scaun de masa pentru copii face parte din acel set de decizii asupra caruia trebuie sa staruiti ceva timp. Trebuie sa aveti grija sa aruncati un ochii asupra bugetului, asupra dotarilor pe care le doriti incorporate si design-ului, de ce nu. In acest articol ne-am propus sa oferim cateva informatii despre un scaun aflat in gama noastra.

Siguranta este pe primul loc

Este recomandat ca scaunul sa fie unul verificat, sa aiba acel certificat de siguranta pentru copii. Trebuie sa aiba centuri de siguranta, cu prindere pentru ca cel mic sa aiba parte de stabilitate atunci cand sta pe scaun. Alunecarea lui este putin probabila daca centura este fixata si cel mic sta cuminte. Majoritatea modelelor noi de scaune sunt dotate cu aceste centuri care il ajuta pe cel mic sa se miste in voie si sa fie protejat in acelasi timp de eventualele accidente.

Scaunul prezent in gama noastra este unul multifunctional, poate fi utilizat de la 6 luni pana la 6 ani. Asadar pe masura ce copilul creste nu va mai trebui sa schimbati scaunul, il va putea folosi pe cel cumparat de la Little Prints. Totodata acestea poate fi reglat in inaltime, cel mic nu va avea probleme in ceea ce priveste acest aspect.

Dupa folosire scaunul se poate plia pentru a nu ocupa spatiu inutil in bucatarie. Veti vedea ca acest scaun este mult mai mult decat un simplu scaun, este ceea ce aveti nevoie pentru ca cel mic sa aiba parte de o masa copioasa si gustoasa. Contine o tavita speciala pe care pot fi puse atat jucariile, dar si mancarea. Aceasta este reglabila in trei pozitii, mai aproape sau mai departe de copil. Poate fi spalata in masina de spalat vase sau manual, in functie de cum preferati. Totodata contine un spatiu special in care poate fi pus paharul, in acest fel varsarea lichidului este imposibila.

Alegeti sa investiti intr-un astfel de scaun- veti vedea avantajele

Asa dupa cum am mentionat si mai sus, acest scaun poate fi folosit si ca loc de joaca, atunci cand cel mic inainteaza in varsta. Asadar, puteti sa investiti intr-un astfel de scaun fara probleme, stiind ca aceasta poate fi folosit mult timp de acum incolo. Scaunul are si roti fiind foarte usor de mutat dupa ce copilul termina de mancat sau de jucat.

Noi, la Little Prints ne dorim ca cel mic sa aiba parte de o crestere si o dezvoltare frumoasa, asa cum se cuvine. Ne straduim sa raspundem cererilor clientilor, mai ales ale mamicilor care au nevoie de un plus de ajutor. In cadrul site-ului nostru oficial littleprints.ro veti gasi oferte la diferite produse, veti putea cumpara produse la jumtate de pret pe care sa le folositi cu drag si spor.