Ai vazut si tu bebelusi si copii purtati intr-un sistem ergonomic si te gandesti ca ai dori sa incerci? Pentru multi parinti aceasta metoda este mai practica si usoara. Descopera in randurile urmatoare de ce si cum tatii se dau si ei in vant dupa aceasta varianta.

Ce este sistemul ergonomic

Practic un mod prin care poti tine bebelusul aproape de tine, care iti permite tie ca adult sa fii cu mainile libere, dar si sa tii bebelusul in siguranta, in acelasi timp. Sistemele acestea s-au tot dezvoltat in ultima vreme, astfel incat acum sunt disponibile si ergonomice fiind. Sunt safe atat pentru adult - care se foloseste de spate pentru a tine bebelusul - cat si pentru cei mici - care au pozitia de maimutica pe pieptul adultului.

Sistemul ergonomic de la Nuna este recomandarea noastra. Iata de ce!

  • 4 in 1

Atunci cand un bebelus nu  se simte bine in modul in care este pozitionat vei sti imediat. Plansul sau este necontenit. De aceea, un sistem ergonomic precum acesta este indicat. Ai 4 moduri in care iti poti purta bebelusul, in functie de starea lui si a ta. Cert este ca nu te conditionezi la un mod.

  • Materiale premium

Asa cum te-am obisnuit, in selectiile noastre de produse avem doar variante premium. In cazul acestui sistem de purtare a bebelusului vei descoperi de asemenea calitatea materialelor. Lasa aerul sa treaca, pielea sa respire, se curata cu usor, se pateaza greu. Deci, ideal!

  • Sigur si usor de folosit

Ai centuri, catarame, mai multe puncte de inchidere, astfel incat sa nu existe riscuri si sanse ca sistemul sa se desprinda sau sa iti ingreunezi in vreun fel treaba. Sa il pui, montezi si demontezi este usor. Si nici nu ai nevoie de ajutor pentru asta. Nu uita, la nevoie ai si gluga atasata, asta daca vremea este nefavorabila cand va plimbati. E ca si cum ai fi pregatit pentru orice!

  • Prietenul vostru pe termen lung

Un astfel de sistem este proiectat incat sa fie ergonomic si potrivit pentru a purta cu voi bebelusul sau copilul pana la varsta de 3 ani. Asta inseamna sa faceti o alegere potrivita, de termen lung.

Fie ca vorbim de drumul de acasa spre parc sau oricare alta destinatie, un astfel de sistem poate sustitui cu succes caruciorul. Il pot purta si barbatii, tatii il adora deopotriva. Este de la sine inteles de ce, au mainile libere, pot face diverse alte lucruri in acelasi timp si isi tin bebelusul la piept. Este dovedit faptul ca aceasta metoda, de a tine bebelusul in brate, la piept, mai ales tehnica skin to skin ii ajuta pe cei mici in acomodarea la viata extrauterina. Este crearea unei legaturi unice, a atasamentului sigur, ceea ce au nevoie atat tatii, cat si mamele. Ei bine, la nevoie orice adult va putea purta bebelusul sigur.

Cat despre pret, este unul de asemenea prietenos. In stoc imediat disponibil, acum la categoria noutatilor Litle Prints, sistemul ergonomic este la un click distanta, in nuanta caviar.