Vara este momentul perfect pentru o zi la plaja, iar daca doriti ca cei mici sa va insoteaasca ar trebui sa luati in considerare cateva lucruri importante pentru a va asigura ca ziua de la mare va fi cat mai placuta si fara incidente.

Printre cele mai importante accesorii pentru plaja pentru copii se numara un cort pentru plaja si o trusa cu diverse articole necesare. Daca doriti sa aflati cat mai multe detalii despre un astfel de cort, dar si ce trebuie sa contina o trusa, aflati in cele ce urmeaza.

Cort pentru copii, cu filtru cu strat de protectie UV

Cortul este esential pentru a va proteja copiii de soarele puternic sau de vremea instabila. Aceasta structura usoara poate fi amplasata rapid si poate fi folosita pentru a le oferi copiilor o zona de umbra in care sa se joace sau sa se odihneasca. In plus, cortul poate fi de asemenea folosit pentru depozitarea obiectelor personale sau pentru pregatirea gustarilor.

Poate fi luat atat la plaja, cat si la diverse picnicuri, deoarece este ideal pentru astfel de locuri. Are incorporat acel filtru UV ce tinde sa ii protejeze pe cei mici de razele puternice ale soarelui.

Se deschide usor si la fel se si strange. Vine insotit de o geanta de trasnsport si chiar cuie pentru o montare precisa.  Este incapator, ceea ce este ideal pentru cei mici, acestia se pot juca, pot dormi si pot sta fara sa fie incomodati de dimensiunea acestuia. 

Nu in cele din urma…ce trebuie sa contina trusa pentru plaja

O trusa pentru plaja pentru copii ar trebui sa contina toate lucrurile necesare pentru a-i tine pe copii confortabili si fericiti pe tot parcursul zilei.

  • Crema de protectie solara: este important sa protejati pielea copiilor impotriva razelor UV. O crema de protectie solara cu un factor ridicat de protectie ar trebui sa fie aplicata in mod regulat pe pielea lor sensibila.
  • Palarie sau sapca: aceste accesorii ii vor proteja pe copii de razele solare si de arsurile solare.
  • Ochelari de soare: ochelarii de soare pot fi folositi pentru a-i proteja pe copii de lumina puternica a soarelui, evitand astfel orice efecte nedorite asupra ochilor.
  • Haine de schimb: copiii se pot murdari sau se pot uda in timpul jocurilor la plaja, de aceea este bine sa aveti la indemana haine de schimb.
  • Jucarii pentru plaja: mingi de volei sau de fotbal pentru a se juca cu familia si cu prietenii, castelul de nisip, lopata, galeata si sita pentru a-si construi propriile lor castele de nisip.
  • Prosoape de plaja: prosoapele sunt esentiale pentru a se usca si pentru a se relaxa.

Conteaza pe Little Prints pentru accesorii de calitate

Te asteptam sa ne vizitezi online si sa descoperi toate produsele noastre, dar si sa te bucuri de promotiile noastre frecvente. Aici, pe blog, detaliem, recomandam si sfatuim fiecare parinte in parte despre ce este indicat si ce nu, in asa fel incat cel mic sa aiba parte de o crestere ca la carte.