suport mushie

Cand incepe perioada diversificarii, la pachet vine si murdaria. Parintii trebuie sa se inarmeze cu rabdare si cu produse ce le vor usura munca. Cel mic incepe sa devina independent, va studia in fiecare zi cum mancati cu tacamurile, cum duceti cana de cafea la gura sa beti, cum va folositi mana pentru a manca ceva. Este curios, va urmareste fiecare miscare cu ochii mari si cat de curand incepe sa-si doreasca sa faca la fel.  

Este timpul ca bebelusul sa descopere noi gusturi, noi texturi, acum isi formeaza preferintele si voi stiti ce alimente devin parte din hranirea sa. Acum este momentul cand isi baga mainile cu mancare in gura, dar nu toata mancarea ajunge in burtica. O parte ajunge peste tot in jurul gurii, o parte cade pe masa sau pe jos. Iar daca mai ai si boluri care aluneca destul de usor pe masuta din fata sa, sa nu te mire cand le apuca, le plimba sau chiar le azvarle cat colo pe jos.  

Da, diversificarea inseamna implicit si multa murdarie, dar si o tona de distractie. Totusi, daca iti doresti ca in timpul meselor sa se pastreze cat de cat curatenia, ai nevoie de suporturi de masa Mushie. Mai jos vei afla totul despre suporturi si care sunt modelele preferate de parinti in acest an.

Suportul Mushie  

Acesta este realizat in Suedia, iar compozitia lor este de silicon alimentar 100% natural. Nu contine BPA, PVC sau alte substante toxice. Acest lucru denota si calitatea premium ale acestor accesorii de diversificare. Copilul va pune mancarea si pe suport, si tot de acolo o va lua si o va baga inapoi in gura, deci cu siguranta nu va doriti ca aceasta sa ia contact cu substante chimice ce ii for afecta sanatatea. In plus suportul este usor de curatat. Iar datorita faptului ca sunt din silicon, aderenta dintre bol si suport este mai mare, deci nu va aluneca.  

Mushie Retro Cars 

Mesele devin si mai distractive atunci cand alegi pentru micutul tau suporturi Mushie cu anumite tematici. Cel cu masinute retro cu siguranta ii va starni interesul. Culoarea albastra in contrast cu masinutele colorate roz, maro, rosii, verzi, devin o bucurie pentru ochii micutului. 

Mushie Planets 

Are deasupra patutului jucarii in forma de stele, luna sau alte planete ce il fascineaza atunci cand se invart? Daca tot ii plac asa de mult, adu-i planetele in fata sa si in timp ce mananca. Isi va plimba degetul pe ele, ca si cum le-ar conecta. Daca ai putea i-ai aduce si luna de pe cer, dar pana una alta adu-l mai aproape de univers cu acest suport silicon cu planete.

Mushie Rainbows

Aceasta este ideala pentru fetite, in special daca are deja atractie pentru unicorni si alte lucruri colorate. Mini curcubeele de pe acest suport din silicon sunt evidentiate datorita nuantei neutre a acestuia. Sigur i va placea sa studieze fiecare culoare.

Mushie Lilac Flowers

Daca ii plac florile si mai mereu trebuie sa o opresti sa nu le manance, atunci suportul Lilac Flowers este pentru ea. Cine stie, poate cand va fi mare va fi iubitoare de plante sau chiar va avea propria gradina. Suportul cu flori de liliac albastre cu siguranta ii va capta atentia. 

Descopera si celelalte tematici pe site-ul nostru. O mica distragere colorata il poate face sa incerce noi alimente pe care pana acum le refuza!