farfurie cu ventuze\

Orice parinte stie ca parenthoodul este o adevarata provocare, in fiecare zi. Chiar daca in primele luni totul pare atat de dificil si totul se schimba, ce care au bebelusii deja mari stiu ca acele momente in care cel mic doar mananca si doarme sunt printre cele mai linistite luni. Adevaratele provocari incep abia cand copilul incepe sa mearga de-a busilea, cand incepe sa se plimbe prin toata casa si trebuie stranse toate obiectele de pe mobila de la nivelul sau. 

Adio oglinzi curate in aceasta perioada, pentru ca este un punct central de interes pentru cei mici. Ce este cu adevarat interesant si plin de experiente amuzante si provocatoare este perioada diversificarii. Bucuria bebelusilor de a descoperi noi gusturi si arome este plina de grimase si de strambaturi, pana ce descopera care sunt cele pe care le prefera. Voi ca parinti cu siguranta pregatiti atent fiecare fel de mancare, astfel incat sa fie cat mai bine pasat, pentru a-i permite copilului sa manance fara pericolul de a se ineca. Pentru ca tot acest proces de diversificare si descoperire de noi lucruri sa aduca mai putine batai de cap pentru voi, parinti, aveti nevoie de armele potrivite si acestea sunt farfuriile cu ventuze.

De ce este nevoie de farfurii speciale? 

Este foarte important sa incepeti acest proces cu mare grija la detalii, pentru ca orice problema care apare si disconfort pentru bebe pot fi triggerul care il face sa aiba o anumita teama de a mai incerca mancaruri noi si orice parinte vrea sa evite acest lucru.

Farfuriile cu ventuze special create pentru bebelusii care sunt in perioada de diversificare sunt potrivite si chiar indicate. Fiind create din materiale speciale, deci din silicon alimentar durabil, care nu contine BPA, acestea sunt sigure pentru a fi utilizate. Nu creeaza niciun fel de probleme pentru pielea delicata a bebelusilor, ci doar le creeaza conditiile potrivite pentru a incerca noile gusturi. 

Toate aceste momente distractive cand bebe mananca sunt urmate mai apoi de zeci de minute in care parintii trebuie sa curete totul in jur. Atunci cand cel mic vrea sa incerce singur, cu siguranta mancarea va fi mai mult in manutele lui si va fi mai mult ca o distractie. In acest sens, orice are in fata va vrea sa ridice si poate chiar sa arunce, pentru ca aceasta este una dintre activitatile lor preferate. In acest sens, farfuriile cu ventuze disponibile pe site-ul nostru sunt acel accesoriu must have. Evitati astfel imprastierea mancarii peste tot in jur. 

Farfuriile speciale nu trebuie sa lipseasca

Aceste farfurii ce sunt semnate cu brandul propriu nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa. Ajuta chiar si parintii, alaturi de faptul ca sunt utile pentru bebelusi. Poti fi spalate foarte simplu cu apa si detergent sau chiar in masina de spalat vase. Puteti chiar stoca mancarea in acestea, pentru ca mai apoi sa o incalziti in cuptorul cu microunde.

Puteti alege dintr-o gama variata de culori si nuante deosebite. Le puteti vizualiza pe toate aici.

Alegeti pentru bebe tot ce este mai bun pentru a-l feri de pericole si pentru a face tot acest proces unul mai placut si mai simplu. Puteti accesa site-ul nostru in acest sens pentru a alege ceea ce aveti nevoie. La cat mai multe experiente culinare placute alaturi de bebe!