Se intampla cazuri in care fetitele nu suporta agrafele pentru par, elasticele, in general accesoriile care au menirea de a o ajuta sa-si pastreze parul strans, in siguranta. Multe mame, matusi sau surori s-au confruntat cu aceasta chestiune si se pare ca au gasit pana la urma solutii, dar cam cu greu. 

Ne-am gandit ca in acest articol sa discutam mai pe larg despre aceasta problema. Pot fi luate masuri pentru ca acest lucru sa nu se mai repete? Exista metode a prinde parul fara ajutorul acestor accesorii clasice? Exista si noi le-am detaliat in acest articol. 

Cei mici au de cele mai multe ori probleme cu acest fel de accesorii pentru ca le considera greu de suportat, dar iata ca intotdeauna se gasesc solutii pentru ca parul sa fie mereu strans, mereu protejat. Incearca pe cat de mult sa nu o tragi de par atunci cand il prinzi pentru ca micuta va asocia implicit durerea de cap cu purtarea acestor accesorii. 


O fundita alba sau neagra poate insufleti tinuta celei mici

Pentru a nu o deranja in timp ce se joaca sau coloreaza, ii poti prinde parul cu ajutorul unei agrafe de par cu funda. O astfel de funda face parte din categoria acelor accesorii pentru par, atat pentru fetite, cat si pentru mamici. Pot fi asortate oricarei tinute oriunde si oricat. Funditele pentru par sunt ideale pentru completarea tinutelor fetitelor, totodata vor atrage cu succes toate privirile. O astfel de funda este atasata la o clama, asta pentru o prindere usoara. Daca celei mici nu ii place ca parul ei sa fie prins cu un elastic, atunci cu siguranta aceasta funda nu va fi una pe care o va simti in par. 

Alba sau neagra, acesta funda se va potrivi indiferent de restul tinutei. In zilele de sarbatoare vei putea sa-i accesorizezi tinuta cu o astfel de clema pentru a o face sa straluceasca si sa iasa in evidenta. 


Impleteste-i parul si adauga si un elastic

Daca vrei ca micuta sa aiba parul strans si protejat, opteaza pentru o impletitura moderna la care poti pune un elastic. Avem in gama noastra un set 2 elastice de par cu decoratiune care o va da pe spate pe cea mica. Nu trebuie insa sa ii prinzi parul si apoi sa-l impletesti. Opteaza pentru o impletitura la care sa adaugi un astfel de elastic. Designul unor astfel de elastice este unul potrivit pentru parul final si delicat al fetitelor. Acesta nu va afecta parul si nici nu il va deteriora intr-un fel. 

In cadrul site-ului nostru oficial littleprints.ro vei gasi seturi diverse de elastice pentru par disponibile intr-o varietate de culori si modele. Micuta ta va avea parte de un aspect cochet, modern, care va fi pus in valoare de aceste elastice. 

Iti multumim ca ai ales sa ne citesti pana aici si ca urmaresti constant articolele noastre. Ne dam silinta pentru a-ti livra de fiecare data continut unic si folositor.