Ho! Ho! Ho! Mosul isi incepe calatoria in jurul lumii imediat ce vede ca data de 25 decembrie se apropie. Acesta are grija ca fiecare copil, mai mic sau mai mare sa isi primeasca cadoul sub brad. Parintii primesc si ei cadouri, nici bunicii nu sunt trecuti cu vederea, toata lumea primeste ce si-a dorit implicit toata lumea este fericita.

Pentru cei care nu au rabdare si doresc sa se declare ajutoarele mosului, magazinul nostru vine cu top 3 cadouri pentru Craciun in varianta pentru fetitele de 2 ani. Desigur ca in pagina nostra vei gasi multe cadouri, nu vei putea sa numeri cu cele doua maine produsele pe care le avem noi in stoc, dar vei putea cu siguranta sa iti faci o idee despre ce cadouri poti sa oferi copiilor cunoscutilor.

  1. Un card foto de tip milestone - Impreuna cu un astfel de card poti contribui la sansa crearii unui card cu unele dintre cele mai frumoase amintiri de Craciun. Cardurile marca Little Prints surprind aceste momente de crestere din viata bebelusului. Acestea sunt o modalitate ideala de a marca venirea pe lume a micutului. Totodata fac parte din categoria obiectelor de decor stylish, pe care le poti avea in vedere daca doresti sa oferi un obiect care va infrumuseta camera bebelusului.
  2. O jucarie senzoriala pentru bebelusi - Este o jucarie conceputa special pentru a fi tinuta de mainile mici si este fabricata 100% din silicon alimentar la exterior. Jucaria ce include o zornaitura are un design curat si este disponibila in mai multe culori pastelate. Este potrivita pentru copii cu varsta de peste 3 ani.
  3. O agrafa de par rosie, in forma de funda - Fundele mari sunt unele dintre cele mai delicate si mai frumoase accesorii de par pentru fetite. Pot fi asortate oricarei tinute, netinand cont de culoarea ei si de alte aspecte mai putin importante. Pentru invitati si pentru cei din jur fac deliciul vizual mai ales daca parul este unul lasat pe spate. Este atasata la o clama pentru prindere usoara si o fixare si mai buna.

Mosul trece pe la Little Prints inainte de a lasa cadourile sub brad

Este un fapt dovedit. Avand in vedere preturile mici si reducerile sezoniere pe care magazinul nostru le are, mosul nu are cum sa ocoleasca un asemenea magazin. Te invitam si pe tine sa descoperi toate noutatile sezonului si sa iti faci lista cu produse pe care doresti sa le faci cadou.

Plaseaza comanda cu tot ce ai nevoie si in scurt timp o vei primi acasa, gata pentru a fi ambalare si puse sub brad. Conteaza pe magazinul nostru atunci cand vrei sa faci cadouri practice si folositoare atat pentru copii, dar si pentru parinti. Little Prints te invita ca de fiecare data sa citesti si celelalte articole de pe blogul nostru pentru a-ti gasi sursa de inspiratie potrivita. Am pregatit varianta cadourilor top 3 pentru baieti, asadar stai cu ochii pe site-ul nostru pentru a prinde acel articol.