banderole din bumbac

Nu stim sigur daca banderolele au fost create special pentru mamele din Romania care se tem in mod special de curent. Fenomenul este inca unul de actualitate. Dar cert este ca aceste accesorii de cap sunt atractive, dragute, vin intr-o larga paleta de culori si infrumuseteaza parca chipului puiului de om. Sunt insa si practice totodata, deci sa descoperim mai multe despre acestea in randurile ce urmeaza.

Banderolele, utile in orice sezon

In sezonul mai cald banderolele pot fi accesorii utile pentru cei mici chiar si afara. Nu acelasi lucru putem spune acum, in perioada rece a anului. Insa se dovedesc a fi utile indoor, inca de la varste fragede. De altfel cele pe care le veti gasi in portofoliul nostru disponibile sunt recomandate la utilizare pana la varsta de 5 ani - in functie de model.  

Sunt mai late decat bentitele, astfel incat rolul lor poate fi unul multiplu. Le putem numi, de ce nu, o fuziune de stil, intre bentite si turbane. Acestea nu acopera capul, ci doar urechile. Le veti adora, in toata splendoarea lor, colorate asa cum sunt si cu print fel de fel. Iar de ales le veti alege pentru ca:

  • Sunt realizate din materiale premium

Pentru ca pielea lor fina merita mai multa atentie si gingasie, va fi atinsa de banderole din  bumbac 100%, organic.

  • Acopera urechile

Sunt bebelusi care se trag de par sau de urechi ori chiar in timpul somnului isi turtesc urechea indoita. Din ratiuni practice unele mame aleg purtarea unei banderole pentru mica printesa.

  • Mentin parul

Pentru fetitele cu par bogat, cu acest dar de la mama natura, pe cat este de frumos, pe atat de complicat in primul an de viata. Bebelusul isi trage parul si descopera prin curiozitatea sa noi texturi. Nu este insa placut ca isi va face asta. Din nou, banderola devina utila si mentine parul, lasand fruntea neacoperita si parul la spate.

Moda fetitelor cochete

Dincolo de rolul practic, banderola este parte din lista de accesorii de cap de care orice mama de fetita se indragosteste rapid. Adevarul este ca moda in ceea ce le priveste pe fetite este mai versatila si mai ofertanta, cu tot felul de accesorii care mai de care. Ori banderolele vin intr-o explozie de culori si printuri si pot fi asortate cu tinutele de zi cu zi sau cu cele speciale, elegante, cand este cazul.

Banderola cu fundita - sunt printre favorite, de stilul jucaus al funditelor nu ne mai saturam. Veti regasi in colectiile noastre atat pe cele simple, cat si pe cele innobilate de buline, de motive florale printre altele. Iata aici.

Banderola din catifea - sunt o editie speciala, eleganta. Materialul este moale si prin textura sa lucioasa creeaza un efect de look sofisticat. Iata aici.

Banderole cu nod decorativ - sunt un stil casual, versatil. Descoperiti si aici o varietate de abordari la capitolul design - sa fie simplu, stil impletit, rasucit? Iata aici.

Multe lucruri se schimba de la o generatie la alta, dar ceva ramane constant si aceasta este preocuparea unei mame pentru ca fiica sa aiba tinute de poveste, sa fie cocheta si imbracata pana la ultimul detaliu cu produse premium!