De cand se naste bebelusul vine cu nevoi pe care adultii trebuie sa le hraneasca, atat la propriu, cat si la figurat. Vorbim printre altele de nevoia de apartenenta. Bebelusul are nevoie sa simta ca este iubit si protejat. Iar uneori, asta presupune sa ii fie creat un confort deplin. 

Ati auzit probabil despre bebelusii care adora paturicile. Le simt moi si pufoase si nu se mai despart de ele vreme indelungata. Prind drag de un astfel de produs si pe buna dreptate, daca ne referim la paturicile de tip muselina.

Din muselina? Iata de ce sa faceti o astfel de alegere!

Cand este bebelus, are parte de tot felul de paturici. Caci doarme mult si somnul sau lin este influentat de unde si cum doarme. Va fi invelit pentru confort termic deplin. Unii parinti aleg in functie de sezon, din considerentul evident ca iarna este nevoie de un strat de mai gros cu care sa isi inveleasca bebelusul. Iar vara opteaza pentru una dintre cele mai subtiri paturici. 

Paturica din muselina este una dintre cele mai potrivite tipuri de produse. Un amestec din bumbac si bambus, o tesatura 100% naturala, moale si placuta la atingere. Pentru ca pielea fragila a bebelusului are nevoie de material moale si delicat, care sa il atinga cu delicatete.

A nu se confunda cu finetul. Este potrivita in orice sezon si iata cateva motive in plus sa va placa paturica din muselina: 

  • Este multifunctionala

Paturica ii va fi best friend si din ratiuni practice va fi si pentru mama. Pentru ca va deservi nu doar scopului principal. Ajuta deci la infasat, invelit, drept protectie cand schimbati bebelusul de scutec, ca prosop sau protectie cand alaptati sau il ajutati sa regurgiteze. Sau poate fi la fel de bine inlocuitor de cersaf in patut, de pilota de ce nu.

  • Lasa pielea sa respire

Tine de cald fara sa provoace transpiratie. Este destul de neplacut cand bebelusul isi intrerupe somnul pentru ca simte pielea umeda, ii este prea cald, iar dezvelit nu ii este bine. Fenomenul de transpiratie rece este la fel de neplacut.

Ei bine, muselina mentine o temperatura placuta bebelusului, lasand in acelasi timp aerul sa treaca prin ea.

  • Este rezistenta

Dupa spalari repetate veti observa ca fibra se comporta la fel de bine ca atunci cand a fost nou cumparata. Si asta conteaza extrem de mult pentru bugetul vostru. In plus, spre deosebire de alte tipuri de materiale, dupa spalari muselina devine si mai moale. 

Acum a revenit in stocul nostru, disponibile sunt paturici din muselina in tonuri variate. Fie ca veti alege culorile neutre sau cele intense, roz, cu print floral sau cele geometrice, le veti adora! Au un super pret!

Paturica tricotata este si ea o buna alegere 

Cei care prefera stilul vintage se pot orienta spre paturicile tricotate. Sunt mai groase decat cele din muselina, au modele delicate si sunt la fel de variate ca design si culori. Sunt perfecte mai ales pentru sezonul rece. Moi si calduroase, cand ating pielea bebelusului acesta se va simti rasfatat si ca imbratisat de brate calde si iubitoare. 

Cand va hotarati, stocul nostru este disponibil. Urmariti si conturile noastre de social media pentru promotii constante ce apar.