Suzete bebelusi

Alegerea unei tetine sau a suzetei pentru cel mic este esentiala. Acestea fac parte din cresterea bebelusului si am putea spune ca sunt indispensabile in aceste perioade. Suzetele trebuie alese de asemenea pe categorii de varsta, dupa componenta si forma si bineinteles ca prichindelul sa le accepte cu usurinta.

Noi spunem ca suzeta perfecta pentru bebelusi este cea care imita sanul mamei, pentru ca acolo se simte in siguranta si fericit, pentru ca nimic nu se compara cu protectia si iubirea mamei. Multe episoade de plansete au fost calmate cu suzetele, mai ales in toiul noptii, astfel ca ele au devenit acei prieteni de incredere a micutilor.  

In acest context insa, sunt parinti carora le este frica sa ofere suzete bebelusilor de teama de a nu deveni dependenti de ea, doar ca este un subiect discutabil, deoarece copiii pot deveni dependenti de a fi luati in permanenta in brate, leganati pe picioare sau de a tine degetul in gura spre exemplu. Asadar, suzetele au mai degraba un rol functional si practic in foarte multe momente, fiind totodata si o salvare pentru mamici, mai cu seama in timpul noptii.

Suzetele din silicon sau latex?  

Diferenta o face cu siguranta si materialul din care sunt realizate, iar aici noi venim in intampinare cu noua colectie de suzete Frigg realizate din silicon si latex. Iata ce beneficii au:

Daca ar fi sa facem diferenta intre aceste 2 materiale, suzetele din silicon sunt moi, elastice si rezistente la temperaturi inalte. In plus, siliconul nu contine substante nocive, este fara miros, rezistent la fierberea in apa clocotita si are o suprafata neteda.

Latexul contine aceleasi proprietati importante pentru suzeta unui bebelus, insa in plus este un material mult mai elastic decat siliconul si nu atrage praful. Ambele materiale nu contin PVC, BPA sau ftalati, deci sunt sigure pentru cel mic.  

In concluzie, ambele variante sunt excelente pentru cei mici, iar pentru ca noi le avem in ambele variante, tot ce trebuie sa faceti este sa mai alegeti culoarea si designul. Le gasiti in nuante foarte atractive, precum acele culori mate si calde potrivite in orice moment pentru prichindei.  

Spuneam ca cele mai potrivite suzete pentru bebelusi sunt cele care imita sanul mamei. Suzetele Frigg sunt special concepute in asa fel si nici nu irita pielea din jurul guritei celui mic, avand scutul curbat spre exterior.

Le gasiti de asemenea pe site-ul nostru in functie de varsta copilului, respectiv de la 0 pana la 18 de luni.

Indiferent de alegerea pe care ati facut-o este foarte important ca din motive de siguranta si igiena, sa le inlocuiti periodic. Bebelusii sunt foarte sensibili, mai ales in primii ani din viata si asta pentru ca sistemul lor imunitar nu este indeajuns de dezvoltat. Tocmai de aceea, pentru a preveni orice problema de sanatate, este important ca orice produs care intra in contact cu bebelusul sa fie igienizat, calitativ si sigur.

Pe Little Prints puteti descoperi intreaga gama de suzete Frigg in diferite nuante si design-uri pe care cel mic cu siguranta le vor adora.