Suzete frigg

Suzeta este mai mult decat un accesoriu. Cel putin in realitatea si viziunea celor mici suzeta este acel ceva bun, care molfait cu patos il va linisti. Este ca si cand mama il strange in bratele sale calde. Cel putin cand vorbim despre o suzeta de calitate, asemanarea cu realitatea, cu sanul mamei cam asa se traduce experienta celui mic cu acest accesoriu.

Intelegem cat de mult conteaza alegerea facuta. Si cu cata emotie o mama alege suzeta. O va accepta? Ei bine suzetele Frigg sunt cele prietenoase, moi si placute la utilizare. Au toate sansele sa fie imediat acceptate. Iata si 3 motive pentru care le veti adora! 

#1 Sunt moi si flexibile  

Suzetele Frigg sunt disponibile in varianta din latex sau din silicon. Sunt disponibile in doua marimi, pentru 0-6 luni sau 6-18 luni. Marimea o veti alege specific, insa fie ca veti prefera pe cele din latex sau pe cele din silicon sunt moi si flexibile. Iar asta pentru un bebelus inseamna o abordare cat mai realista a ceea ce lui ii place mai mult si mai mult, sanul mamei.  

#2 Sunt chic si colorate

Recunoscuta a fi un accesoriu pana la urma, suzeta face parte din viata de zi cu zi a celor mici. Se pot asorta fara probleme cu orice tinuta. Frigg inseamna o colectie de suzete colorate si chic. Amprenta cu care se fac distinctive in clasa lor de produse este forma de floare pe care o au. Veti gasi insa si varianta celor de o eleganta clasica, simple, rotunde.

Cromatic vorbind, Frigg nu dezamageste absolut deloc, vine cu o paleta larga de optiuni. Baby pink, sweet blush sau glacier blue - ce veti alege? 

#3 Sunt rezistente si de calitate

Suzetele trebuie inlocuite de indata, oricand se observa ca tetina nu mai este intreaga, este deformata si poate chiar rupta. Cu siguranta ati experimentat povestile in care suzeta mai rezistenta, durabila este realizata din materiale prea dure sau daca ati gasit ceva cu o tetina mai flexibila, aceasta avea tendinta de a se rupe prea usor. Sa nu uitam de cate ori spalati si dezinfectati o suzeta! 

Asadar suzetele Frigg intrunesc si aceasta cerinta, a calitatii in primul rand si a rezistentei pe termen lung. Recomandarea producatorului este de a schimba acest accesoriu o data la 3-4 luni maxim, poate chiar si mai repede, dupa caz.

Suzetele au evoluat si tin pasul cu necesitatile. Pe masura ce studiile au scos in evidenta cat de important este de a stimula si nu inhiba reflexul de supt al celui mic, ideea de a oferi o suzeta a inceput sa fie asociata cu nevoia ca aceasta experienta sa fie una cat se poate de naturala. Frigg este exemplul concret despre cata grija s-a pus in crearea unor accesorii de acest gen. O suzeta Frigg va fi inceputul noptilor in care bebelusul si parintii se odihnesc mai bine, se bucura mai mult unii de altii si plansetele sunt tot mai rare.  

Wanna try? Suzetele Frigg sunt imediat disponibile in e-shop-ul nostru →www.littleprints.ro.