Cu Pastele aproape, este timpul sa incepeti sa cautati tinuta perfecta pentru a marca aceasta sarbatoare importanta. Exista si o traditie din mosi stramosi pe care unii chiar o mai tin cu sfintenie. Se refera ca in ziua de mare sarbatoare sa purtam ceva nou. Este asocierea cu insasi sarbatoarea numita a luminii.

Ocazie perfecta pentru a adauga in garderoba celui mic o tinuta splendida. Sa nu uitam de accesorii, cele care aduc mai mult farmec unui outfit. Asadar, daca si voi va pregatiti de acest moment si sunteti in cautarea tinutei perfecte pentru little funny bunny, iata aici sugestii de tinute perfecte pentru Paste in 2023.

Nelipsita tinuta, rochia

Exista cateva tipare de care nu ne dezicem asadar mamele de fete vor prefera, evident, tinuta caracterizata de rochie. Orice varsta ar avea mica printesa, rochia este o idee foarte buna. Iata si sugestii:

  • Rochia din catifea, asortata cu banderola neagra bebelusi. Nu va feriti de negu, este de o eleganta aparte. Mai ales cu nota contrastata a chipulului de bebelus. In colectia noastra veti gasi rochia superba din catifea, perfecta pentru o vreme mai racoroasa. Cat despre banderola, va avea dublu rol, practic si estetic deopotriva.
  • Nu schimbam registrul, cu doar adaptam scenariul. Pentru o vreme mai blanda se va potrivi rochia din bumbac, asortata cu accesorii de cap precum agrafa tricotata.

Tinuta lejera - orice, dar bumbac

Conform cu planurile parintilor si cei mici sunt imbracati in tendinte si tinuta lor tine cont de un eventual dress code. Insa in cele din urma primeaza confortul lor, asadar tinutele ar fi bine sa fie lejere. Iata cateva piese vestimentare delicioase, adorabile si, evident, confortabile:

  • Puloverul din bumbac. Lamai si cirese troneaza ca design in partea centrala a puloverului din bumbac. Este o piesa statement ce se incadreaza perfect in tiparele tinutelor de primavara.
  • Cardiganele cu volanse. Pentru ca niciodata nu stii cum te ia vremea prin surprindere si cum ai nevoie de un backup pentru tinuta copilului. Cardiganele sunt articole vestimentare destul de versatile si permisive incat sa fie usor de asortat atat la jeans, cat si la tinute mai casual sau sport.

Daca ne pregatim si de venirea caldurii in adevaraul sens al cuvantului atunci tinuta pentru acea zi poate fi, de ce nu, un set de pantaloni scurti si tricou. Avem printuri delicioase si de la propunerea Konges Slojd avem seturi frumoase. Un duo perfect, cu dinozauri si alti crocobauri ce fac deliciul baietilor in general. Tinutele sunt evident confortabile, din bumbac 100%.

Iar cireasa de pe tort…accesoriile. Accesoriile de par pe care le veti gasi in stocul nostru sunt o alegere excelenta pentru a completa tinuta de Paste si nu numai. Acestea sunt realizate cu materiale de calitate si cu atentie la detalii. Sunt adorabile indiferent ca vorbim despre agrafe, bentite sau banderole. De asemenea, le veti gasi disponibile intr-o gama larga de culori si modele, astfel incat sa puteti gasi accesoriul perfect pentru a completa tinuta aleasa.

Spor la shopping!