Protectia de suzete este extrem de utilizata, mamicile de pretutindeni o achizitioneaza pentru a proteja suzetele, de multe ori cei mici se plictisesc de ele si au tendinta sa o arunce. Atunci cand suntem acasa este mult mai usor sa depozitam undeva suzeta celui mic, dar atunci cand suntem placati de acasa, acest lucru devine un chin. Copilul de multe ori incearca sa isi arunce suzeta pe unde reuseste si de multe ori se pierde aceasta.

Noi venim cu solutia, am creat o protectie de suzete din silicon ce vin in ajutor, o protejeaza de praf si de bacterii. Acesta protectie devine accesoriul perfect pentru cel mic, il poti atasa unei genti sau caruciorului, pentru a avea mereu la indemana suzeta preferata a celui mic. Accesoriul acesta este practic si te va ajuta ca parinte sa aduci din nou starea de spirit a celui mic, atunci cand acesta este tensionat.

Prin produsele noastre oferim comoditate celor mici, selectam fiecare produs in detaliu si ne dorim ca cei mici sa evolueze frumos. Fiecare produs este selectat incat sa acopere nevoile piticilor si sa ii protejeze. Protectiile au fost create ca sa ii ajute pe parinti in momentele de grea incercare. Protectiile pentru suzete au ca rol principal sa o protejeze pe acesta de bacteriile ce le poate transmite ulterior celui mic.

Despre protectia de suzete, in detaliu

Marimea sa este practica, deoarece incap in interior chiar doua suzete, iar in caz de ai pierdut una, ai alta de rezerva. Ca si mamica probabil ti se pare complicat la inceput ca trebuie sa ai mereu la tine toate cele necesare celui mic, nu iti face griji, produsele ca si protectia de suzete sunt prezente mereu.

Siliconul este materialul perfect ce protejeaza suzeta celui mic, nu iti face griji, acest material nu va afecta materialul din care este fabricata suzeta sau gustul acesteia. Protectia se poate spala ori de cate ori este nevoie, fara prea mult efort, doar cu apa si sapun.

Forma suzetei este de floare, acesta a fost aleasa datorita spatiului pe care il creeaza in interior. Este extrem de usor sa introduci usor doua suzete in interior, datorita formei sale. Designul a fost creat incat sa fie practic, dragalas, neutru, dar si modern, incat sa le cuprinda pe toate acestea.

Culori ca din curcubeu

Noi la Little Prints ne dorim ca fiecare produs sa se potriveasca cu nevoile copilului, iar daca esti o mama fashionista ai gasit locul potrivit. Mereu ne-am dorit sa avem in stoc piese care sa se poata asorta oricarui outfit pe care il creeaza mamica pentru cel mic. Culorile utilizate sunt neutre, se combina perfect cu alte culori mult mai puternice si se pot utiliza indiferent de genul celui mic.

Protectia de suzete vin in culori variate. Alege spre exemplu o culoare de bej clasica ce este perfecta atat pentru o fetita, cat si pentru un baietel, iar acest lucru iti va usura misiunea in cautarea unei protectii perfecte.

Produsele Little Prints!

Produsele noastre sunt selectate din randul celor care pot oferi o experinta placuta, fiind si practice oricarui parinte. Cu siguranta nu vei ramane dezamagit de produsele pe care ti le putem pune la dispozitie. Multe dintre mamicile din mediul online au ramas placut surprinse de produsele pe care le-au achizitionat pentru piticii lor.

Pe site-ul nostru gasesti tot ce ai nevoie pentru bebelusul tau, vino si descopera ofertele si produsele fabricate din materiale premium. Acestea au fost create ca sa se muleze pe nevoile celor mici, incat sa nu le creeze niciun disconfort. Copilul fericit, mama fericita!