Atunci cand iesi la plimbare cu cel mic si iti doresti sa ai la tine suzeta, servetele sau anumite accesorii care sa iti permite sa-i sari copilului in ajutor atunci cand ai nevoie, trebuie sa ai neaparat ciu tine o geanta incapatoare. Nici prea mare, nici prea mica, geanta iti poate fi un ajutor de nadejde pentru momentele de criza prin care poate trece cel mic.

Iti propunem sa-ti imbogatesti colectia de genti cu una special realizata pentru bebelusul tau. O geanta functionala si impermeabila care vine la pachet cu o curea de umar reglabila este esentiala pentru acele mamici care nu pleaca de acasa daca nu sunt echipate ca atare. Noi, la Little Prints ne-am gandit la acest lucru, de aceea am incercat pe cat de mult posibil sa imbogatim colectia noastra de produse pentru ca tu sa ai de unde alege.

O geanta impermeabila pentru mamici cochete

O astfel de geanta are o curea de umar reglabila. Este gandita si proiectata in asa fel incat sa faciliteze depozitarea si organizarea lucrurilor esentiale necesare celui mic. Poate fi purtata peste umar sau in jurul taliei. Totodata include un covoras de infasat usor captusit, detasabil care se depoziteaza in buzunarul din spate. Calitatea acestei genti este una premium si este bine de specificat ca aceasta se curata si usor. Nu necesita anumiti detergenti sau solutii suplimentare.

Design-ul acesteia este unul sportiv, unul care te ajuta sa te imbraci lejer atunci cand iesi cu cel mic, asta pentru a te putea asorta cu geanta. Materialul din care a fost realizata este unul calitativ. Din cadrul Little Prints cumperi produse dedicate pentru cel mic, unele produse te ajuta si pe tine sa ii oferi celui mic ce are nevoie.

Culoarea nu este nici ea ceva de ratat. Nuanta calda de maro te va cuceri instant si te vei gasi purtand-o chiar daca cel mic are deja ghiozdanul la el. Nu trebuie sa ratezi o astfel de geanta, mai ales daca nu ai una. Dotarile ei te vor face sa o comanzi de indata si sa atragi priviri din stanga si din dreapta.

De la noi comanzi geanta si produsele de care mai ai nevoie pentru cel mic

Little Prints este magazinul de baza care te echipeaza cu tot ce ai nevoie pentru cel mic. Suzete, haine, jucarii educative, dar si cele normale, ai la dispozitie o gama variata de produse din care poti alege ce ai nevoie si ce i se potriveste celui mic.

Din cadrul site-ului oficial littleprints.ro poti comanda tot ce are nevoie al tau copil, dar si tot ce poftesti tu, dupa cum bine am mentionat in acest articol. Ai parte de calitate inainte de toate si de produse realizate special pentru tine. Pe blogul Little Prints ai parte de articole interesante si de recomandari de produse care mai de care mai interesante. Citeste aceste articole si afla care sunt produsele recomandate de noi.