In primele sale zile de viata un bebelus este ocrotit mai ceva ca un pui fragil. Sunt evitate intalnirile cu persoane diverse, iesirile sau mai ales plimbarile. Ca este bine sau nu, stim sigur ca asa se manifesta parintii care intra in aceasta noua etapa cu teama.

Aparte de fricile diverse, totusi la cateva zile dupa nastere, nou nascutul are parte si de prima sa plimbare. Iesirea din spital si pana acasa implica si aceasta tot felul de griji. Sunt necesare tot felul de masuri de siguranta, printre care si un scaun auto adaptat varstei. Nu doar atat, dar in prima sa luna de viata are nevoie si de un landou. De ce, aflam in randurile ce urmeaza.

Landoul, perfect pentru primele plimbari

Din motive ce tin de dezvoltarea nou nascutului, de pozitia optima pentru acesta, plimbarea in carucior va implica pozitia pe spate. Landoul nou nascutului este special creat pentru asta. Este destul de complicat ca acest produs sa fie achizitionat separat, de aceea ne-am gandit la selectia de produse compatibile carucioarelor TRIV next, TRVL si IXXA.

Landoul este locul perfect pentru bebelus, cu suficient spatiu. Este captusit, moale si confortabil, astfel incat bebelusul sa se poata bucura de rutina sa de somn chiar daca este la plimbare. Include si accesorii practice, sistem de inchidere cu fermoar si copertina pentru protectie, indiferent de vreme. Cat despre montarea sa pe carucior, vorbim despre o miscare rapida, prindere sigura.

De ce am nevoie de landou?

Ar fi bine sa nu subestimam importanta acestuia. Bebelusul are nevoie de un loc adaptat, unde pozitia lor sa fie orizontala, confortabila. Daca are o constructie optima, nu este foarte greu, poate fi transportat cu usurinta. Sa vedem si ce anume are special landoul din gama noastra:

  • Copertina cu protectie UPF 50+

A existat la un moment dat o practica rudimentara, aceea de a pune peste carucior o patura, o muselina, pentru a proteja. O copertina care are inclusa protectia UPF 50+ va scuteste de orice alta grija. Nu supraincalzeste zona si cel mic este protejat. In plus, copertina este rectractabila, poate fi setata in diverse unghiuri, sa acopere integral sau partial.

  • Include husa de ploaie

Adica are protectii suplimentare, pentru ca indiferent de capriciile vremii sa va bucurati de plimbari, fara grija.

  • Dotari practice

In acest sens am putea aminti despre butonul de eliberare si manerul din piele ecologica. Are de asemenea si un compartiment de depozitare ce nu este la vedere. Asadar, fie ploaie, ninsoare, zi de primavara, plimbarile vor fi neintrerupte.

Landoul, o dotare versatila

Carucioarele 3 in 1 sunt avantajoase pentru ca va permit sa adaptati produsul pentru fiecare etapa de varsta. Landoul este potrivit pentru primele luni de viata, pana la 6 luni poate fi utilizat zi de zi. Dupa aceasta varsta, puteti trece la partea sport a caruciorului, daca bebelusul este stabil in pozitia sezut.

Pentru ca veti alege doar ce e mai bun pentru bebelus, landoul din stocul nostru este varianta premium. Il gasiti disponibil in sectiunea noutati de la littleprints.ro.