Diversificarea este una dintre cele mai frumoase, dar si un pic dificile etape din viata bebelusului, dar si a parintilor sai. Este firesc si natural ca parintii care au avut de invatat in primele luni cum sa ingrijeasca un pui de om, sa isi puna intrebari cum sa procedeze incat aceasta trecere de la hrana lichida la cea solida sa se faca cat mai usor.

Din multitudinea de oferte de tacamuri existente pe piata ar fi bine de ales acele produse care sunt concepute special pentru bebelusi. Acestea sa fie din materiale care sunt rezistente si, in acelasi timp, placute ochiului, pentru a atrage atentia si a face actul hranirii cat mai placut.

De aceea, grija noastra principala este aducerea acelor produse care corespund standardelor europene si apartin unor firme care nu fac rabat la calitate.  

Bolul potrivit pentru mesele bebelusului - cum il alegem

Un bol potrivit pentru a face mesele cu bebelusul tau mult mai usoare si distractive nu este greu de gasit. Bolurile de la noi sunt printre cele mai mai recente inovații, special concepute pentru a oferi siguranta si optiuni practice in timpul diversificarii.

Bol cu ventuza anti-alunecare este unul dintre cele mai indicate produse cu care se poate trece la etapa diversificarii hranei la un bebelus. Acest bol se fixeaza prin apasarea pe manerele acestuia, pe o suprafata de preferinta curata si neteda. Fixarea face imposibila rasturnarea sau alunecarea bolului. Acest lucru este practic si ofera siguranta in timpul mesei.

Cand masa s-a terminat se trage de codita de la baza ventuzei, iar bolul se va desprinde usor.

Ce calitati prezinta bolurile Daisy Island Sea

Inspirat din lumea povestilor marine, seturile Daisy Island Sea compuse din bol si lingurita speciala vor fi pe placul celor mici. Asta deoarece nuantele calde vor atrage imediat privirea, iar forma sub forma de cupa dantelata este suficient de incapatoare pentru hrana dinauntru. Gasiti nuante calde de verde, gri si crem.

Bolurile sunt realizate din silicon de buna calitate (100% silicon alimentar). Bolul vine in set cu o lingurita asortata. Acest lucru permite faptul ca se poate transporta oriunde, deoarece are dimensiuni reduse. Mancarea bebelusului se poate depozita sau chiar transporta inauntru, acoperita evident cu o folie de protectie.

Fie ca sunteti acasa, va deplasati la restaurant sau in vizita, bolurile vor fi utile si mai mult decat necesare. Sunt sigure si se pot folosi si pentru incalzirea mancarii sau de asemenea se poate pune si la frigider.

Se curata usor prin spalare manuala cu apa si detergent de vase sau se pot adauga in masina de spalat vase, in raftul superior. Nu are in compozitie BPA, PVC sau ftalati. Dimensiunile reduse de  12 cm x 5 cm le fac deosebit de practice, mai ales in calatorii. Strecurate in geanta de voiaj, vor fi deosebit de apreciate in momentul hranirii.

De asemenea, aceste boluri pot constitui cadoul ideal pentru momentele cand se cauta ceva practic, dar si estetic pentru a merge in vizita la un bebelus.