Se spune ca exprimarea muzicala este o forma naturala de a comunica. In ceea ce priveste copiii, acestia sunt incantati de fiecare data cand aud muzica, incercand sa reproduca tonurile si ritmul. Unii “bat” ritmul sau canta intr-un mod natural, altii reproduc putin mai greu. Cert este ca nimeni nu s-a nascut invatat, iar din fericire exista numeroase modalitati de invatare a muzicii pe care cei mici le pot - cu ajutorul parintilor- le pot adopta.

Motivati copiii sa iubeasca muzica prin joaca si distractie

Un lucru este cert. Copiii adora joaca in toate formele ei. Prin acest lucru putem sa integram si diverse alte activitati prin care cei mici vor putea invata foarte multe lucruri.

Puteti motiva copiii sa iubeasca muzica prin joaca si distractie. Nu trebuie fortati, inscrisi direct la cursuri de canto. Luati totul pas cu pas si lasati-l sa aleaga.

Puteti in schimb sa cumparati un set de instrumente muzicale pentru ca va aduce foarte multe beneficii. Il va face curios, va incerca sa cante, sa tina si el ritmul muzicii, sa reproduca tonurile, dar si sa isi imbunatateasca dexteritatea cat si inteligenta. In acelasi timp se va juca si distra de minune.

Prin cumpararea unui set de instrumente muzicale, veti avea ocazia sa vedeti ce stil de muzica ii place si daca ii place.

Comunicarea, un alt element cheie

Puteti discuta deschis despre ceea ce ii place copilului. Ce gen de muzica, daca i-ar place sa mearga la cursuri de canto si asa mai departe. Sa nu va mire daca ii place sa cante la xilofon cu tobe. Important este ca el sa simta muzica si sa iubeasca ceea ce face, chiar daca poate, nu este pe gustul vostru. Nu il fortati sa cante la chitara spre exemplu, daca nu il atrage.

Set de instrumente muzicale din lemn

Puteti alege din gama noastra un set de instrumente muzicale din lemn. Acesta contine un xilofon cu tobe, o tamburina, o zornaitoare si o clapeta.

Sunt realizate din lemn pentru ca sunt mai sigure si durabile in timp. Acest set este ideal pentru copiii de peste 3 ani pentru ca va dezvolta abilitatile motrice. Vin asezate intr-o valiza mica, tot din lemn natural si va face deliciul fiecarei sesiuni de cantat.

Este un mod placut si distractiv prin care cei mici isi vor imbunatati motivatia pentru muzica.

In magazinul nostru Little Prints veti putea gasi culori diferite de unde sa alegeti.

Asa cum v-am obisnuit, la rubrica de noutati veti putea gasi produsele pe care le aducem pentru voi.

Pe langa joaca, copilul are nevoie de mic sa isi dezvolte abilitatile. Fie ca vorbim despre muzica, dans sau oricare alta activitate, este de preferat sa ii achizitionati instrumente specifice.

Va asteptam in pagina magazinului nostru pentru a descoperi si alte jucarii pe care sa le oferiti celor mici. De la cele de dezvoltare, pana la seturi pentru fete si baieti, toate cu un design inedit pe care cei mici le vor adora.