instrumente muzicale

Pe masura ce copiii cresc, introducerea instrumentelor muzicale in jocurile lor este, am putea spune o progresie naturala.

Cei mici sunt extrem de fascinati de sunetele pe care le scot instrumentele muzicale, de design, de felul in care arata si asa mai departe.

In plus studiile arata faptul ca muzica are un efect puternic asupra creierului celor mici, tocmai de aceea este indicat ca ei sa descopere instrumentele muzicale inca de la varste fragede.

Parintii trebuie sa incurajeze micutii sa cante si sa le descopere pentru ca vor avea efecte benefice pentru dezvoltarea lor. Isi vor dezvolta abilitatile motorii fine, imbunatateste coordonarea mana-ochi, invata sa aiba rabdare si sa fie perseverenti, sprijina dezvoltarea senzoriala, imbunatateste abilitatile de ascultare si nu in ultimul rand accelereaza dezvoltarea creierului.

Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile cu care vin instrumentele muzicale.

In luna cadourilor un set de instrumente muzicale este ideal de daruit celor mici

Este perioada in care toate persoanele se bucura acum de traditia de a oferi si primi cadouri. Un moment ideal pentru a crea si mai multe amintiri, legaturi mai puternice, a arata recunostinta si asa mai departe.

Cei mici insa abia asteapta dimineata de Craciun pentru a vedea ce le-a adus Mos Craciun sub brad. Vor desface plini de entuziasm si emotii cutiile de cadouri si se vor bucura nespus daca vor primi instrumente muzicale.

Le puteti descoperi si pe cele din gama noastra de produse. Puteti opta pentru un set de instrumente muzicale format din xilofon cu tobe, o tamburina, o zornaitoare si o clapeta. Copiii cu siguranta le vor adora. Sunt ideale pentru varstele de la +3 ani. Vin foarte frumos ambalate intr-o valiza mica. Sunt realizate din lemn si au un design foarte deosebit.

Este unul dintre cadourile pe care le puteti alege in aceasta perioada magica.

Pian in miniatura pentru copii

Un alt produs pe care vi-l recomandam este pianul pentru copii in miniatura de la Konges Slojd. Noi spunem ca este absolut adorabil. Puteti alege aici din mai multe culori, este realizat din lemn si cei mici isi pot dezvolta foarte frumos abilitatile de dezvoltare a creierului. Va descoperi noi sunete si se va bucura cu siguranta.

Sunt cadouri inedite pe care le puteti alege, mai ales daca sunteti in pana de idei. Optati intotdeauna pentru jucarii ce ii ajuta pe cei mici sa se dezvolte, sa descopere noi lucruri si sa se bucure de fiecare experienta. Veti observa ulterior schimbarile benefice pe care astfel de jucarii le au asupra celor mici.

Inca de la varste mai mici de 3 ani puteti opta pentru acele jucarii zornaitoare care ii vor face foarte atenti si curiosi. Sunt copii care adorm si pe muzica pentru ca ii linistesc. Acest lucru puteti face si voi, sa lasati pe fundal o muzica linistitoare.

Descoperiti in aceasta perioada gama de produse din magazinul nostru online Little Prints. Aveti idei care sa va inspire, produse de calitate, multe dintre acestea la preturi reduse.