Inca de la o varsta frageda cel mic este atras si tinde sa vrea sa interactioneze cu tot ceea ce se intampla in jurul lui. Bineinteles ca parintii il pazesc ca pe ochii din cap sa nu se loveasca intr-un fel si sa nu pateasca nimic. Sunt mereu in alerta, mai ales daca este primul lor copil si inca se obisnuiesc cu prezenta lui in casa. 

Pentru momentele in care acesta doreste sa cunoasca si sa pipaie in voie jucariile de plus, insa sub supravegherea parintilor, noi avem solutia. Un cuib rotund pentru joaca este ideal pentru calatoria in lumea noilor descoperiri si a jucariilor.

Amenajarea unui spatiu de joaca doar al copilului

Un cuib de acest fel este o alegere minunata mai ales daca mama doreste sa aiba putin timp pentru ea, dar in acelasi timp sa arunce un ochi pe cel mic.

Intr-o culoare deschisa, acest cuib are o forma minimalista si este realizat dintr-o tesatura boucle, moale la atingere. Bebelusul va sta confortabil si chiar daca este pus undeva pe jos, acesta nu va simti niciun disconfort. Salteaua este special realizata pentru a-i asigura celui mic confortul termic, deci o posibila raceala iese din discutie.

Cuibul poate fi pus si pe pat, langa parinti, pentru o mai buna interactiune cu ei

Este usor de mutat si este practic. Flexibil si catifelat la atingere, este o piesa ce nu trebuie sa lipseasca din dormitorul celui mic. Ofera un aer modern interiorului, iar in combinatii reusite creeaza un impact vizual de efect. Chiar daca bebelusii nu vorbesc, ei observa, iar culorile si mediul in care acestia isi petrec o buna perioada a timpului. De aceea, parintii pot alege piese din magazinul nostru si pot crea ambientul dorit.

Camera celui mic este principalul mediu in care acesta isi va petrece majoritatea timpului, asa ca este de preferat sa fie cat mai practic si plin de oportunitati.

Stil modern pentru un bebelus curios

Magazinul nostru pune la dispozitia parintilor obiectele dorite pentru ca cel mic sa creasca si sa se bucure de tot ce ce afla imprejurul lui. Acest cuib ii ofera protectie, deoarece marginile sunt inalte intocmai ca el sa nu iasa decat daca este luat in brate de unul dintre parinti. O astfel de piesa este potrivita pentru acei bebelusi care au energie si care doresc sa exploreze in voie, fara anumite riscuri.

Little Prints ofera o gama completa de produse destinate celui mic, de aici parintii pot achizitiona tot ce au nevoie pentru ca cel mic sa aiba parte de toate conditiile. Seturi pentru diversificare, jucarii educative, periute de dinti, suzete calitative, acestea sunt doar cateva produse pe care parintii le pot cumpara pentru cel mic si chiar pentru ei.

De ce spunem pentru ei? Cu ajutorul lor cresterea celui mic nu mai este atat de anevoioasa. Meseria de parinte nu este usoara, dar cu niste produse de calitate alaturi, cel mic are ocazia sa exploreze si sa descopere minunatiile lumii. In pagina noastra oficiala littleprints.ro produsele pot fi vizualizate si pot fi comandate de indata.