Inceputul de an coincide pentru unii cu un alt inceput si anume cel din lumea bebeluseniei. Devin parinti si incep marea lor aventura, a vietii am putea spune. Fiecare cu grija lui! Ce poti darui parintilor si implicit unui newborn? Daca te afli in aceasta postura, randurile urmatoare iti sunt dedicate!

Un babynest boho vintage este util si adorabil!

Un babynest este o idee grozava de cadou pentru un bebelus si implicit pentru parintii acestuia. Starea de bine a celui mic este marea multumire a oricarui parinte. Mai mult decat faptul ca este un obiect practic, un babynest este proiectat sa recreeze sentimentul acela de siguranta, confort si caldura cum se simtea bebelusul inca aflat in burta mamei. Preferat sa fie intr-un spatiu restrans, unde e cald si bine. Asadar un babynest boho la Little Prints disponibil va fi fix ce trebuie. Are margini late si robuste, nu permite ca bebelusul sa cada, sa se rostogoleasca, il mentine in siguranta. Va fi util multa vreme! In plus, poate fi folosit si pe post de patut mobil, versatil, iar la desfacerea snurului din dotare se extinde si devine o saltea perfecta pentru joaca.

Detalii: este din bumbac, salteaua este detasabila si lavabila, grosime de 3 cm.

Alte idei pentru cadourile de newborn

Este un moment nemaipomenit pentru toata lumea! Se spune ca atunci cand vine pe lume un bebelus divinitatea mai da o sansa omenirii. Ei sunt speranta si viitorul nostru! Asadar, fie ca sunteti rude sau prieteni, cand in familie apare un nou membru e loc de sarbatorit. Si de venit cu daruri!

De la Little Prints doritorii pot alege diverse produse care sa devina cadoul perfect pentru newborn. Iata cateva idei si sugestii:

  • Lampa de veghe - face parte din decorul camerei, dar in egala masura se va dovedi a fi practica pentru parinti, cand in toiul noptii verifica beblusul sau fac rutina de schimbat sau alaptat. Lampa de veghe pentru bebelusi este in oferta noastra!
  • Un centru de activitati - pentru ca multi din cei ca voi vor veni cu daruri pentru aceasta etapa din viata celui mic. Dar el creste repede si este de mare ajutor ca parintii sa aiba la indemana si lucruri utile pentru etapele de mai tarziu. Un centru de activitati este ideal pentru urmatoarele luni din viata sa, cat inca nu incepe sa mearga.
  • Un leagan tip cos - daca e pastram acest stil boho vintage atunci nu putem omite recomandarea de a alege un leagan tip cos. Este macrame, sigur pentru cei mici si presupune leganatul acela placut pentru orice copil, care in fond linisteste orice criza de plans.

Acestea sunt doar cateva sugestii, in fond orice din lista noastra denota grija cu care mergeti in vizita la familia marita. Poate fi vorba de suzete premium, de bavete sau seturi pentru etapa de diversificare - 6 luni trec in zbor si acest moment este unul de mare importanta pentru toti, vine cu schimbari si cu nevoia de a face noi achizitii.

Va asteptam in pagina noastra cu oferte!