Scaunul auto este printre primele articole cumparate pentru pregatirile ce tin de venirea pe lume a unui nou membru in familia voastra. Pentru cei care au masina si in viata de zi cu zi au nevoie de acest mijloc de transport, inteleg cat de important este sa se pregateasca si in ceea ce priveste viitoarele drumuri facute impreuna cu nou-nascutul. Mic, fragil si cu nevoie de a fi protejat, micul pui de om nu iti poate spune, insa iti arata imediat cat de confortabil se simte intr-un scaun auto. 

Am atins un punct sensibil? Teama multor parinti este sa aleaga un produs pentru bebelus, care in cele din urma se va dovedi a fi mai putin practic decat au sperat. Sa vedem si ce presupune aceste lucruri in ceea ce priveste alegerea scaunului auto pentru newborn


Un scaun auto certificat ca fiind unul dintre cele mai bune 

Cum stim ca facem o alegere optima? Nu prea stim. Testam, alegem in functie de buget? Mai intai de toate, alegem conform standardelor de siguranta. Desigur, in viata de parinte nu exista un ghid despre cum sa facem alegerile bune, insa in ceea ce priveste alegerea unui scaun auto rotativ putem pleca de la premisa ca ceea ce este testat este in mod sigur safe. Adica isi merita banii. 

De la Joie auzim numai de bine. Este un brand competitiv, brand de lux pe nisa carucioarelor, scaunelor auto si a scoicilor. De la acest brand am selectat si noi unele dintre cele mai complexe si sigure produse - scaun auto rotativ Spin 360° GTi Spice. Ce inseamna acest lucru? Ca va fi montat cu spatele la sensul de mers, ceea ce reprezinta o recomandare de siguranta pentru cei mici. In tarile dezvoltate sunt aceste recomandari in vigoare pana la 6 ani. S-a dovedit ca, dacă ar exista un impact in trafic, aceasta pozitie este mai sigura pentru copii. Nu sunt mofturi! 

Desigur, pentru a face totul mai practic pentru parinti si copii, scaunul este rotativ si asta inseamna ca a pune copilul in scaun si a-l lua din scaunul auto nu va fi o corvoada. Acces facil la copil deci. Iata si alte avantaje ale aceluiasi produs:

  • Este compact, asta inseamna ca este compatibil si cu masinile de asemenea compacte. 
  • Fixare cu ISOFIX. 
  • Are diverse certificari la activ, ceea ce inseamna ca ofera protectie sporita si in cazul unui impact lateral spre exemplu sau poate atenua din socul unui impact. 
  • Tetiera reglabila, 6 pozitii ale scaunului, cu ajustare in functie de etapa sa de varsta. 
  • Inchidere in 5 puncte, cu centuri reglabile. 
  • Materiale premium, care lasa pielea sa respire si nu se murdareste usor. La nevoie, husa poate fi spalata, fiind detasabila. 

Scaunul auto este o necesitate absoluta. Alegerea acestuia ar putea fi o bataie de cap, mai ales ca va doriti ceva sigur, estetic si complex. Cel de la Joie indeplineste toate aceste cerinte si este disponibil in stocul nostru. Drumuri bune impreuna!