Atunci cand un bebelus vine pe lume, produce in jurul sau o mare bucurie, atat parintilor, cat si intregii familii. De aceea, este important sa pregatim dinainte ziua in care acesta va trece pragul casei sale calduroase. Mai ales daca este vorba de primul copil, mama va fi nerabdatoare sa il cunoasca, dar va avea si griji despre cum vor fi primele zile petrecute cu bebelusul sau. Chiar daca in timpul sarcinii viitoarea mamica s-a documentat pe cat posibil despre ce presupune viata cu un nou-nascut, a impartasit pareri cu alte femei in situatia sa, atunci cand vine momentul mult asteptat trebuie sa ia contactul cu realitatea si sa traiasca pe propria piele aceasta experienta frumoasa si unica.

Exista multe mamici care, cu gandul la momentul nasterii celui mic, uita sa se gandeasca si la acest aspect. In acest sens, este bine de planificat ce este nevoie pentru ca cel mic sa se simta confortabil atunci cand va sosi acasa pentru prima data.

La aceste pregatiri este indicat sa contribuie nu doar viitoarea mama, ci si cei apropiati, prietenii sau cunostintele. Fiecare poate adauga cate un element de noutate pentru a infrumuseta camera celui mic si a o face sa arate cat mai comod. Cu atat mai mult bunicii pot s-o ajute pe viitoarea mama cu cele necesare intrucat acestia au avut de-a face deja cu aceste clipe si stiu cum sa le gestioneze in mod corespunzator. In cele ce urmeaza, vom descoperi cateva dintre produsele noastre care garanteaza ca primele clipe ale bebelusului in caldura casei sale vor fi memorabile.

 

Ce trebuie sa stim in primele zile ale bebelusului acasa

Atunci cand momentul mult asteptat a sosit, iar parintii au trecut pragul casei impreuna cu noul membru al familiei, viata lor se schimba din acea clipa. Primele zile acasa cu cel mic difera de la caz la caz, in sensul ca unii reactioneaza mai bine la noul mediu, pe cand altii pot sa aiba reactii mai puternice. Oricum ar fi, grija care trebuie purtata celui mic este nemarginita, pornind de la modul in care este tinut in brate si pana la cum este hranit.

Este important ca acesta sa aiba haine concepute din materiale naturale, care sa nu ii genereze vreo alergie sau neplacere la atingere si care sa ii creeze confort in timpul somnului. De asemenea, patutul in care acesta se odihneste este indicat sa fie invelit in materiale comode, iar o metoda practica pentru acesta este husa de patut, ce poate fi detasata cu usurinta si introdusa in masina de spalat ori de cate ori este necesar.

 

Seturile cadou sunt esentiale pentru un nou-nascut

Insa daca vorbim de bebe, nu putem sa uitam de prietenul sau cel mai bun in primele luni de viata si anume paturica. Astfel, o paturica moale il va insoti pe cel mic pretutindeni si ii va deveni, in scurt timp, camarad de viata. 

Daca in viata unei persoane apropiate noua tocmai a aparut un nou membru, trebuie sa incepem sa ne gandim la un cadou pe care il vom face celui mic. Dar cum gasim unul atat frumos, cat, mai ales, practic? Ei bine, pe pagina noastra am pregatit un set cadou tocmai pentru astfel de cazuri cand nu stim ce cadou sa oferim pentru a usura atat viata mamei, cat si a bebelusului. Astfel, o idee potrivita de cadou este setul cadou pentru bebelusi Maileg, ce contine in structura sa o patura moale si o jucarie zdranganitoare. Un lucru de apreciat este faptul ca aceste doua elemente vin impachetate intr-o superba valiza realizata manual cu insertii colorate.

Iata ca acest cadou este o idee utila pentru ca paturica este realizata din bumbac tricotat, iar jucaria ce il intruchipeaza pe Bambi ii va atrage atentia celui mic si ii va provoca curiozitate. 

In concluzie, primele zile acasa ale celui mic reprezinta o adevarata provocare pentru parinti, insa trebuie sa stim ca ii putem infrumuseta aceste momente cu ajutorul unui cadou de tipul paturicii sau jucariilor creative.