Niciodata nu sunt prea multe jucarii si accesorii pentru copil intr-o casa. Ori de cate ori mamica vede ceva nou, parca este mai de folos decat lucrurile pe care le are deja. Iata ca stocul nostru de produse s-a extins si avand in vedere ca a venit iarna, acest sezon minunat in care sarbatorim Craciunul, accesoriile celor mici trebuie sa fie in ton cu sarbatoarea. Deci, va veti bucura sa descoperiti categoria speciala cu articole pentru Craciun, printre care veti gasi si acest minunat fulg dragalas care este, de fapt, o jucarie pentru dentitie.

Copilasii se vor bucura daca vor primi de la Mos Craciun - atat cat inteleg ei la cateva luni -  fel si fel de accesorii care sa le calmeze durerile si care sa aiba si un design inedit care sa le atraga atentia. 

Calmarea durerilor gingivale - jucaria fulgusor de nea este solutia

Atunci cand incep eruptiile dentare incep si noptile nedormite, refuzul de a manca, starea constanta de nervozitate si neplacere a celui mic si alte stari de acest gen. Este dificil atat pentru copil, cat si pentru parinti si parca nimic nu este de ajutor.

Iata ca o jucarie dentitie Snowflake - pentru a fi in ton cu vremea de afara - poate veni cu adevarat in ajutor, deoarece are rolul de a calma durerile. Cel mic va gasi alinare cand va roade o astfel de jucarie, deoarece este confectionata din materiale speciale care sa ii ofere confortul necesar.

O jucarie de dentitie cu forma ca a unui fulg de nea poate fi solutia salvatoare. Designul este potrivit pentru acest sezon, dar mai important decat atat este ca forma sa faciliteaza prinderea. Cel mic o va putea manui usor si o va putea impinge spre partea gingiei care il deranjeaza, astfel incat sa ii calmeze durerea. 

Cadoul perfect pentru o viitoare mamica 

In general, oamenii care merg la o viitoare mamica si vor sa ii duca ceva in dar aleg si un cadou pentru bebe. Avand in vedere ca este Craciunul si este luna cadourilor, daca vrei sa mergi in vizita cu un cadou, trebuie sa cumperi ceva si pentru bebe, cu siguranta. 

Alege totusi ceva care sa ii fie util. Hainutele vor ramane mici chiar dupa primele saptamani de viata ale bebelusului. Alege ceva care sa ii fie util pentru lunile ce urmeaza, precum etapa eruptiilor dentare.

Alege sa ii oferi un astfel de fulg de nea ca si jucarie de dentitie pentru ca ii va fi util. Gasesti pe site si alte variante, alte forme si optiuni. La acest model sunt disponibile trei culori diferite - roz, alb si alb cu insertii gri. 

Optiuni de cadouri sunt multe si pe toate le puteti regasi pe site-ul nostru oficial Little Prints. Important este sa alegeti ceva care ii va fi util mamicii, dar si celui mic. Va invitam in cadrul site-ului pentru a descoperi toate produsele.

Sarbatori linistite parinti, alaturi de puii vostri. Aveti grija de bebelusi cu ajutorul produselor special create, din materiale baby friendly pentru a fi siguri ca nu apar fel si fel de iritatii sau alte probleme.

articole pentru Craciun