Urmeaza perioada sarbatorilor, ceea ce inseamna muuulte cadouri! Ce ocazie mai buna de a-i rasfata pe cei dragi, dar si pe noi insine, daca nu Craciunul? Daca sunteti prieteni sau rude ai celor ce au adus un bebelus pe lume, cu siguranta de sarbatori nu va puteti prezenta cu mana goala.

Diversificarea este o etapa care vine cat ar clipi parintii de doua ori. Cele 6 luni trec fulgerator, iar cel mic deja nu mai incape in haine. O idee buna de cadou este sa le cumparati produse de diversificare, ce vor fi utile mult timp. 

Alege un gift set in ton cu Craciunul 

Un gift set Winter va fi o incantare atat pentru parinti, cat si pentru bebe. Setul contine lucruri esentiale pentru perioada diversificarii si anume o baveta, o farfurie divizata, un bol cu capac si lingurita si un pahar. Design-ul lor este modern, stylish si ai o paleta coloristica diversa din care sa alegi. Toate produsele sunt confectionate din silicon alimentar de inalta calitate, fara BPA, ftalati, plumb sau substante chimice care pot cauza alergii. 

Baveta - Vedeta principala a gift set-ului Winter. Design-ul acesteia include fulgi de diferite forme, iar in centru animalute simpatice precum renul, ursi, iepuri si o vulpe. Forma bavetei este ca un marsupiu, ce va colecta toata mancarea care cade. Astfel hainutele bebelusului se vor mentine curate. Baveta este moale, flexibila si se poate ajusta. Parintii vor aprecia acest articol in special ca se curata rapid sub jet de apa si se usuca imediat, spre deosebire de bavetele clasice din bumbac. 

Farfuria si bolul - ambele au sistem de prindere cu ventuza pe spate. Astfel vesela nu poate aluneca si nici nu poate fi rasturnata de catre bebelus. Cand masa se incheie pur si simplu se va trage de codita de la baza ventuzei si se va desprinde. Ambele pot fi spalate la masina de spalat vase si se pot utiliza atat in cuptorul cu microunde, cat si pentru depozitare in congelator. Farfuria este divizata, astfel incat mancarurile sa nu se atinga si prezentarea sa fie mai placuta pentru bebelus, astfel incat sa fie tentat sa guste. Bolul are capac, ceea ce il face practic pentru a depozita mancarea, dar si pentru a o lua in orice calatorie. 

Cana - bebelusul prinde repede din obiceiurile parintilor si cat de curand va dori si el sa bea din cana sa ca adultii. Design-ul canii este unu simplu si este usor de apucat in manuta sa. Este creata in asa fel incat sa nu adaposteasca bacteriile si poate fi pusa in masina de spalat vase. Folosirea unei cani va facilita si sprijini vorbirea si ajuta la mentinerea unei cavitati orale sanatoase, reducandu-se cariile dentare.

Ce alte cadouri mai poti darui 

Pe langa acest gift set, la noi, Little Prints, gasesti numeroase produse ce vor fi de ajutor parintilor si cu siguranta vor fi pe placul celor mici. Adauga cadoului si articole vestimentare cum ar fi sosete bebelusi in nuante precum rosu, verde sau alb. Sunt elegante, confortabile, calduroase si delicate cu pielea bebelusului. 

De asemenea, daca bebelusul este fetita, cu siguranta parintii se vor bucura daca ii daruiesti cateva turbane bebelusi. Acestea nu numai ca vor oferi caldura, dar vor fi si o completare minunata a tinutelor de sarbatori.