Nașterea unui bebelus este o adevarata binecuvantare. De la faptul ca un nou membru soseste in familie pana la preocuparile parintilor pentru ingrijirea lui, totul capata un alt sens. Rutina zilnica se schimba si totul se invarte dupa puiul de om, atat de fragil si dornic de iubire.

Sigur ca totul a fost pregatit cu minutiozitate pentru venirea lui, incepand cu patul special, cu lenjeria moale din bumbac de la brandul nostru Little Prints si continuand cu suzetele, biberoanele si jucariile care ii vor atrage atenția pentru ca bebelusii sunt foarte curiosi. Practic orice este viu colorat si in miscare reprezinta un punct nou de interes.

De aceea aducem pe piata produselor pentru bebelusi si jucarii in diverse forme si culori, pentru bucuria atat a celor mici, cat si a celor mari. In felul acesta parintii vor fi incantati ca bebelusii vor fi captati de originalitatea, dar si de siguranta jucariiilor.

Inele de activitate Konges Sky - Multi, mai multe elemente intr-unul singur

Este un lucru bine-stiut ca bebelusii in primele saptamani au nevoie de adaptare la lumea exterioara si vad lumea doar in tonuri de alb si negru, apoi apare prima culoare, rosu. Pana la trei luni ajunge sa vada toate culorile, de aceea este foarte important sa ii oferi jucarii puternic colorate care se misca si care scot sunete, de preferinta armonioase.

De exemplu inelele de activitate Konges Sky-Multi sunt concepute in asa fel incat bebelusul sa se joace cu ele si sa isi stimuleze astfel simturile.

Jucaria este conceputa ca un inel si fabricata din silicon moale, iar atasat de el sunt cateva jucarioare nostime si colorate. Ce gasim atasat de acest inel? O luna din material care se poate mesteca spre incantarea celui mic, o eticheta mai lunga cu care se poate juca, o oglinda moale, cu o suprafața brodată pe spate, o stea minuscula cu un clopotel inauntru si un curcubeu cu un interior super moale la atingere.

Jucaria este complet sigura si fabricata din bumbac 100% organic si silicon moale. Se poate spala manual si este testata CE dupa standardul european.

Jucarii pentru carusel, cu sunete si figurine haioase

Pentru ca bebelusul sa nu piarda niciun minut din distractia pe care o presupune descoperirea unei noi jucarii, inelele de activitate pot fi atasate fie pe manerul caruciorului, fie in fata patului in care doarme, avand grija sa fie amplasate corect in campul lui vizual - pentru ca cel mic sa nu isi forteze ochii.

Un animalut din bumbac organic si cele doua figurine sub forma de stea care emit un sunet bland sunt suficiente ca sa ii atraga atentia si sa le urmareasca curios cu privirea. Pentru agatarea jucariei este recomandata folosirea curelei.

Faptul ca bebelusii pot lua jucariile cu propriile lor maini, le pot strange sau mesteca este un mare plus pentru ca ei, in felul acesta isi dezvolta si simturile tactile pe langa cele vizuale. In felul acesta se dezvolta armonios cu ajutorul jucariilor de la brandul nostru.