Cu totii avem acel summer vibes inca de la aparitia primelor zile de caldura insuportabila din acest an. Cu cat soarele este mai sus pe cer si ofera mai multa caldura cu atat suntem mai fericiti, chiar daca este mult prea cald. Atat voi ca si parinti cat si cei mici asteptati concediile. Acestea sunt un bun prilej sa petreceti mai mult timp impreuna, sa va detasati putin de griji.

Totusi vara inseamna si masuri extra de precautie daca vreti sa evitati aparitia arsurilor solare si alte probleme. Astfel va fi nevoie de cateva lucruri esentiale, altele optionale, care sa completeze aceasta vara alaturi de cei mici. Pentru ca trendurile sunt in continua schimbare, iar lumea piticilor nu este lasata la o parte cand vine vorba despre fashion, va invitam sa descoperiti si categoria noastra cu ochelari de soare pentru cei mici. Puteti vedea toate modelele in pagina noastra oficiala littleprints.ro. Intre timp poate va inspira colectiile pe care le prezentam in continuarea acestui articol.

Ochelarii oversized

Acestia se vor potrivi perfect cu hainele oversized pe care cei mici le vor purta, pentru ca sunt in trend inca de anul trecut. Puteti alege o pereche de ochelari de soare oversized pentru copiii care nu sunt deranjati sa poarte ochelari.

Acestia ii vor proteja foarte bine ochii de soarele prea puternic si vor fi cireasa de pe tort al oricarui outfit.

Ochelarii flower

Aici puteti alege dintre doua variante - cei din metal si cei din plastic. In jurul lentilei au un model precum petalele unei flori, care ii face cu atat mai dragalasi. Puteti alege dintre culori variate. Sunt potriviti inca de la varsta de 18 luni.

Alegeti ochelarii Metal Flower Red pentru zilele in care imbracati mica printesa cu o rochie rosie, vaporoasa. Poate optati pentru varianta de rosu cu buline albe, pentru ca bulinele sunt din nou la moda anul acesta.

Matching glasses - mami si bebe

Daca sunteti o mamica atenta la fiecare detaliu cand vine vorba despre fashion si alegeti tinute fel de fel pentru voi, care sa se asorteze cu tinutele copilului, atunci astfel de ochelari nu trebuie sa lipseasca din sertarul cu accesorii.

Un astfel de set - ochelari de soare Mom & Me - poate fi acel detaliu delicios care sa aduca un plus oricarei sedinte foto si chiar oricarei iesiri in oras. Matching outfits si matching glasses vor fi mereu la moda, in special daca este vorba despre mama si copil.

Oldies but goldies - ochelarii stil retro

Asa cum fiecare trend a tot revenit in topuri într-un fel sau altul, stilul retro nu a fost niciodata out of style. Astfel ca puteti alege pentru cei mici ochelari de soare retro. Au forma tipica rotunda, cu margine simpla, din metal si lentila colorata.

Acestia se potrivesc perfect cu o pereche de jeans si un tricou, alaturi de niste tenisi. Oricum ar fi, ochelarii de soare pentru cei mici sunt atat de deliciosi in combinatie cu chipul lor angelic, deci alegeti varianta care va place mai mult si face aceste zile de vara si mai deosebite.

Va asteptam in cadrul site-ului nostru pentru a descoperi toate produsele.