Mushie

Primele luni de viata a prichindelului pe cat sunt de frumoase, pe atat de dificile. Si asta pentru ca in aceasta perioada organismul bebelusului se dezvolta si intampina situatii ce pot fi inconfortabile. Printre acestea se numere si durerile dentare din cauza eruptiilor, iar multe zile sau chiar nopti se termina cu plansete, ore nedormite si agitatie. In aceasta perioada, ca si parinte trebuie sa fii alaturi de bebelus, iar pe langa afectiunea de care are nevoie poti gasi alte alternative de a ameliora starile de agitatie, de durere si de a alunga plansetele.

Jucariile pentru dentitie Mushie

Aceste jucarii de dentitie sunt unele dintre cele mai bune alternative pe care parintii le pot utiliza. Spre exemplu cele din cadrul magazinului nostru, Mushie intrunesc toate beneficiile de care cel mic are nevoie.

Acestea sunt realizate din silicon alimentar non toxic, fiind sigure pentru cel mic. Au un design foarte placut, de care bebelusul se va bucura in timp ce se joaca. Culorile neutre vor oferi o senzatie de liniste si de relaxare prichindelului. Datorita materialului din care sunt realizate, jucariile pentru dentitie vor calma gingiile inflamate ale bebelusului, astfel incat cel mic se va detensiona mult mai repede, fiind calm si relaxat.

Aceste jucarii de dentitie sunt menite sa calmeze gingiile celui mic, sa aiba mai multa pofta de joaca si sa se poata linisti, mai ales inaintea somnului. “Rontaitul” unei jucarii pune presiune pe locul inflamat, ori acest lucru calmeaza si alunga acea senzatie de disconfort.

Optati in primul rand pentru calitate

In cadrul magazinului nostru Little Prints gasiti o gama variata in acest sens. In designuri si culori diferite, cel mic va fi de-a dreptul fascinat.  

Procesul lor de intretinere este foarte usor. Tot ce trebuie sa faci este sa le speli cu apa si sapun si sa le lasi sa se usuce, pentru o noua runda de joaca.

Noi credem ca este foarte important sa mizezi pe calitate atunci cand vine vorba de bebelusul tau. Exista pe piata o gama variata de jucarii de dentitie, insa nu toate amelioreaza durerile gingivale. Conteaza foarte mult si materialul din care sunt realizate. Acestea trebuie sa le ofere in primul rand un confort ridicat, sa nu se loveasca cu ele si sa fie de asemenea atrasi de culorile jucause. Aceste aspecte contribuie atat la bunastarea lui, cat si a parintilor deopotriva.

Jucariile de dentitie pot deveni adevarati prieteni pentru cei mici in aceasta perioada. Pe langa faptul ca vor scapa de starea de disconfort si durere, culorile fascinante si formele dragute ii vor dezvolta imaginatia.

Veti vedea ca odata ce ati optat pentru astfel de jucarii pentru dentitie, starea de spirit din casa se va calma, cel mic se va linisti, va avea chef de joaca si va zambi mai des. Din aceste perioade mai dificile poti crea momente frumoase, de care va puteti bucura impreuna, iar noi va suntem alaturi cu minunatele produse pe care vi le oferim.