Suzete bibs

V-am obisnuite cu produse deosebit de frumoase, dar si de calitate premium, pentru micutii vostri. Brandul Bibs este printre primele care ne-a ajutat sa ajungem in atentia parintilor din Romania, fiindca si ei si-au facut temele si deja stiau ce suzete si-ar dori pentru bebelusii lor. Fiecare categorie a acestor suzete prezinta caracteristici care le fac unice in felul lor, insa toate au acelasi efect comun - calmarea rapida a bebelusului. De ce? Fiindca tetina imita forma sanului mamei, facandu-se mai usor de acceptat de cel mic.

Suzetele Bibs de Lux sunt poate printre preferatele parintilor. Acestea sunt o reinventare a suzetelor Bibs Color, avand un design nou, mai elegant. Sa vedem mai jos ce caracteristici prezinta suzetele din aceasta categorie.

Suzeta Bibs de Lux

Design-ul nou consta in imbinarea tetinei si scutului acunsa, iar finisajul este de un mat imbunatatit, pentru un aspect cu adevarat premium. Tetina este in forma de cireasa, iar impreuna cu scutul, imita perfect forma sanului. Suzeta este recomandata si de moase, fiindca atat lungimea, cat si forma tetinei ajuta bebelusul sa invete tehnica potrivita de supt la san, incurajand astfel alaptarea naturala. Scutul rotund se indreapta usor catre fata bebelusului, pentru a permite o mai buna circulatie a aerului, astfel incat pielea sensibila din jurul gurii acestuia sa nu se irite. Tetina este confectionata din 100% silicon natural.

Suzetele Bibs de Lux se regasesc pentru bebelusi cu varsta cuprinsa intre 0-36 luni, deci universale sau pentru bebelusi cu varsta cuprinsa intre 0-6 luni si 6+ luni. Scutul este confectionat din polipropilena 100% sigura pentru alimente si nu contine BPA, PVC sau ftalati.  

Alege un set cu doua culori diverse 

Poti alege de seturi atat pentru fetite, cat si pentru baieti. Astfel cand o suzeta este la sterilizat o poti folosi pe celalalta si le poti asorta mai multor tinute.  

Pentru fetite

Bibs de Lux Vanilla/Peach - Nuanta neutra Vanilla o face o suzeta ideala pentru orice outfit in care o imbraci pe cea mica. Nuanta Peach pastelata este ideala pentru rochite in tonuri de maro, piersica, albe. Aceste suzete au marime universala.

Bibs de Lux Lilac/Heather - Aceste doua movuri delicioase precum ale liliacului sunt perfecte pentru zilele cand o imbraci in tinute roz, completandu-i aspectul de printesa. Aceste suzete se pot alege pentru bebelusi intre 0-6 luni si 6+luni. 

Pentru baieti

Bibs de Lux Sage/Hunter - Cele doua variatii de verde sunt ideale pentru baietii care au ochii verzi de asemenea, pentru ca ii pun in evidenta. Sunt ideale de asortat cu outfituri in aceleasi nuante, dar si cu cele gri, negre si albe. Aceste suzete au marime universala. 

Bibs de Lux Cloud/Black - Aceste doua suzete au nuante versatile, putand fi asortate chiar si la outfituri colorate. Acestea se aleg in functie de varsta bebelusului.  

Desigur, daca nu crezi ca suzetele de Lux sunt cele pentru care ai vrea sa optezi, acceseaza si celelalte categorii de pe site-ul nostru si alege preferatele tale. Poti arunca un ochi si in noua gama de suzete Frigg.