lanterna copii little prints

Cine spune ca o lanterna nu poate fi un cadou special pentru copii? Poate fi mai mult decat atat pentru ei, avand posibilitatea sa exploreze lucruri chiar si atunci cand este intuneric afara.

Copiii sunt inca de mici foarte curiosi. Isi doresc sa descopere lucruri noi, sa exploreze si nu este nimic rau in asta. Am mai discutat si intr-un articol anterior despre frica de intuneric pe care cei mici o au de multe ori. Uneori, nici adultii nu fac exceptii de la regula.

Cert este ca lumea celor mici este minunata si ei gasesc joca in absolut orice, chiar si cu o lanterna. Iata mai jos cateva jocuri interesante cu lanterna, pentru a-si invinge teama de intuneric.

Statuie pe intuneric

Este un joc interactiv ce poate fi jucat de copii si chiar parinti. Astfel ca atunci cand se lasa intunericul lanterna poate deveni un obiect de joaca interesant.

Mai multi copii sau si adulti vor trebui sa gaseasca o pozitie si sa stea ca niste statui, nemiscati. Unul dintre copii sau adulti va trebui sa se plimbe prin jurul persoanelor nemiscate si sa-i lumineze cu lanterna pentru a mima tot felul de fete pentru a-i face sa rada.

Cel care va rade primul va trebuie sa se plimbe printre “statui”. Castigatorul va fi cel care va rezista cel mai mult fara sa rada.

Jocul umbrelor

Jocul umbrelor este o idee excelenta pentru ca cei mici sa isi invinga teama de intuneric. Tot ce trebuie sa faceti este sa fiti intr-o camera intunecata si sa va asezati intre lumina unei lanterne mai puternice si un perete. Miscati mainile pentru a crea tot felul de umbre si forme.

Cei mici trebuie sa ghiceasca ceea ce ati creat, iar atunci cand cineva ghiceste este randul sau sa realizeze forme si umbre interesante.

Ulterior va putea juca si el acest joc atunci cand este in propria camera, astfel ca se va obisnui mai mult cu intunericul.

Excursia cu cortul

Observam ca cei mici mai devreme sau mai tarziu isi instaleaza deja un cort in casa unde sa se joace. Il reinventeaza de obicei cu ajutorul unor paturi si perne. Pentru ca acest joc sa devina unul si mai interesant, il puteti organiza in alt mod. Daca stati la casa este si mai bine. Achizitionati un cort si montati-l in capatul gradinii. Puteti pune in el cateva jucarii preferate de ale copiilor si cateva obiecte fosforescente. Cu ajutorul unei lanterne ii spuneti celor mici sa va urmeze pe un traseu creat de voi pentru ca la sfarsit vor avea o surpriza: un cort plin de jucarii. In acest context, cei mici vor vedea ca nu se intampla absolut nimic in intuneric. Cu ajutorul lanternelor si obiectelor fosforescente se vor putea juca in cort.

Acestea sunt doar cateva dintre jocurile pe care vi le propunem. Sunt interactive si interesante, iar cei mici le vor adora.

In gama noastra Little Prints veti gasi lanterne cu incarcare USB pentru copii cu un design inedit.