manusi copii little prints

Acum ca iarna bate la usa, iar temperaturile sunt in scadere, garderoba trebuie sa fie adaptata corespunzator. Atat sifonierele celor mari, dar si garderoba micutilor. Acestora le place sa petreaca timp afara, sa cunoasca si sa se joace in permanenta. Iar pentru ca acest lucru sa nu le declanseze vreo raceala de sezon, trebuie sa ai grija la accesoriile pe care intentionezi sa le cumperi.

Parintii aflati la inceput de drum au tendinta de a se panica si de a-l imbraca pe cel mic cu multe haine pentru a nu simti frigul. Insa uita ca acesta vrea sa se miste si sa alerge. Iar prea multe haine il pot impiedica sa faca acest lucru. In gama noastra vei putea profita de preturi bune la articole groase, cu un continut mare de bumbac. Il vei imbraca pe cel mic asa cum doresti, iar in acelasi timp vei uita de orice grija privind imbracamintea lui.

Accesoriile fac diferenta in vestimentatia celui mic

Tinuta celui mic nu este completa fara un set de manusi copii frumos colorate. Acesta ofera protectie mainilor si sunt utile pentru joaca in exterior. In gama noastra le veti gasi in nuante colorate, gata pentru a fi purtate. Sunt realizate din materiale calitative, lana si acril. Se pliaza pe mana celui mic, iar datorita mansetelor elastice stau la locul lor si nu aluneca.

Temperaturile scazute pot fi foarte dure cu pielea micutului. Neavand protectia necesara, pielea se poate usca si poate crapa pe alocuri. Cu o pereche de manusi, acest lucru poate fi evitat. Joaca in zapada a celui mic se poate desfasura fara probleme. Setul de 3 perechi de manusi poate servi mult timp celui mic. Daca o pereche este “ranita” la joaca, o vei putea inlocui de indata.

Spalarea acestora poate fi manuala. Fiind un material delicat, acesta risca sa se deformeze daca este spalat la masina.

Magazinul Little Prints, alaturi de parinti si copii

Fiind un magazin de nisa cu articole si produse destinate copiilor, parintii vor gasi aici tot ce au nevoie. Cresterea si dezvoltarea celui mic poate da batai de cap pentru cei neexperimentati, dar cu ajutorul unor produse bine gandite, procesul poate fi usurat considerabil. Preturile sunt avantajoase in raport cu calitatea produselor. Fii la curent cu reducerile si ofertele care sunt actualizate in mod constant. Poti economisi sume importante de bani daca esti pe faza si profiti de ele.

Magazinul online Little Prints este locul ideal de unde poti sa cumperi articole pentru cel mic in care sa ai incredere. Avand o buna ingrijire, puiul tau se va putea bucura de ele un timp indelungat.

Pe site-ul nostru littleprints.ro gasesti tot ce ai nevoie pentru cel mic, de la primele luni de viata si pana la inceperea diversificarii. Gama de produse este completata si de articole folositoare care asteapta sa fie citite de tine. Vei gasi sfaturi si idei despre cum sa treci si cum sa implementezi diferitele etape din viata celui mic. Un portal pe care il vei gasi folositor.