Daca si tu esti fan al suzetelor BIBS, acest brand vine cu noutati. In acest sens va invitam sa descoperiti in lista noastra colectia Liberty, de acum disponibila. Despre acestea stiti deja ca sunt unele dintre cele mai dorite tipuri de accesorii din clasa lor. Cum la fel de bine stiti ca au calitatea de care aveti nevoie pentru a linisti bebelusul, fara sa fie vorba de un compromis la mijloc.

Sa descoperim mai multe despre Bibs X Liberty!

Set de doua suzete, in marime unica, din gama de lux

Bibs X Liberty inseamna doua variante de suzete din gama de lux. Acestea respecta aceleasi standarde ca si celelalte suzete cu care ne-am obisnuit deja. Sunt in marime unica, potrivita pentru nou-nascuti si pentru bebelusi si copii de pana la 36 de luni. Un set practic, de doua, pentru ca nu stii niciodata cum si unde se rataceste una din ele. Ca design si forma sunt de asemenea similare cu ceea ce stim deja, adica au in componenta tetina transparenta, realizata 100% din silicon.

Ca design, suzetele Bibs Liberty sunt un manifest, un concept cu  motive florale. Povestea din spatele acestui design este mai complexa de atat. Vorbim despre cultura britanica, despre stilul elegant si rafinat. Practic colectia este inspirata de arhiva Liberty. Intr-o nuanta de verde crud si mov, cu motive florale contrastante, astfel de suzete sunt adorabile.

Potrivite pentru baieti sau fete, idei perfecte pentru cadou

O astfel de suzeta poate deveni foarte rapid una din cele mai dorite accesorii de catre orice bebelus. Se stie despre acest brand ca are o reputatie foarte buna. Sunt imediat acceptate de bebelusi. In plus, prin aspectul lor practic si prin designul lor inedit pot fi o atractie la prima vedere. Asadar, nu va descurajati in vreun fel sa cumparati astfel de suzete, de fapt setul de suzete, pentru cadoul oferit unui nou-nascut si familiei acestuia.

La fel ca multe alte tipuri de suzete de la Bibs si acestea, Liberty, sunt potrivite atat pentru fete, cat si pentru baieti. Detalii despre acestea sunt si in pagina noastra dedicata produsului, asa cum v-am obisnuit.

Are rost sa schimbati tipul de suzeta daca deja cel mic are o preferinta?

Este notabil faptul ca suzetele de la Bibs si nu numai de la Bibs sunt practica, dar si estetice,  insa nu trebuie sa punem pe primul loc partea estetica. Trecute deja la capitolul accesorii, acestea nu vor fi alese nicidecum tinand cont de forme si culori. De unde si intrebarea oricarui parinte dedicat, daca este cazul sa schimbe suzeta din motive estetice.

Nu uitati ca avem in stoc si setul try-it tocmai pentru cei care testeaza si vor sa mearga la sigur. Din tipurile de suzete din set vor gasi varianta 100% pe placul celui mic si vor sti cu ce sa mearga cu in continuare. Nu sunt de ratat nici noutatile, avand in vedere ca va tinem la curent cu tot ce se intampla in materie de new entry ale marilor branduri. Pentru ca au marime universala, astfel de suzete pot fi oricand incercate!