Cine spune ca cei mici nu au voie sa fie chic chiar si atunci cand sunt mici? Ba chiar atunci cand sunt mici este recomandat sa ii imbracam cu diverse culori si hainute pentru a vedea cu ce anume le sta cel mai bine. Accesoriile, nici el nu trebuie uitate. Daca mamele de baieti se axeaza in special pe ochelarii de soare, pe palarii sau sepci, iata ca mamele de fete iau cu asalt panglicile pentru par, palariile roz si chiar suzetele.

Acesta din urma sunt considerate niste accesorii must have, mai ales daca vorbim de bebelusi. Vorbim in acest articol despre suzetele chic, mai exact despre acel set 2 suzete Bibs Boheme menite sa atraga prin design-ul lor si prin comoditatea care vine la pachet cu aceasta.

Designul modern si atragator se asorteaza la orice tip de stil vestimentar. Indiferent ca vorbim de un stil sport sau unul mai elegant, aceste suzete se pliaza cu succes. Estetica lor a fost apreciata si este in continuare apreciata de multe mamici care cunosc foarte bine acest tip de suzete.

De ce sa alegi un set format din 2 suzete Bibs?

Pai pentru inceput, iti spunem ca vei fi mult mai avantajata din punct de vedere financiar. Cumperi doua la un pret decent. Daca alegi sa cumperi un set, iti va fi mult mai usor pe viitor, atunci cand vei dori sa ii schimbi suzeta celui mic. Doar o iei din sertar si incepi sa folosesti. Seturile sunt preferate de mai multe mamici pentru ca suzetele seamana intre ele si vin la pachet cu un design inovator. 

Forma acestora este si ea una de apreciat. Mamelonul rotund din latex natural este proiectat sa semene cu forma si dimensiunea mamelonului moale al mamei. Acesta promoveaza o tehnica similara de asezare a limbii si de supt atunci cand mama alapteaza. Astfel de suzete sunt recomandate de catre pediatrii pentru a sprijini alaptarea naturala.

In cadrul magazinului nostru veti gasi aceste seturi la super pret. Colorate si gata de a fi purtate de catre cei mici, acestea sunt un ajutor de nadejde pentru mamici.

Comanda online acest set si profita de reducere!

Nu-i asa ca ne citesti acum dintr-un loc confortabil, supraveghindu-l pe cel mic, probabil? Cum ar fi sa poti adauga in cos produsele de care ai nevoie, fara sa te deplasezi fizic la un magazin? Ei bine, noi iti spunem ca poti comanda produsele noastre simplu si rapid. Din cadrul site-ului nostru oficial littleprints.ro poti sa comanzi produsele de care ai nevoie si sa le folosesti asa cum doresti.

Lantisoare cu clips pentru suzete sau capace care impiedica contaminarea acestora, pe toate acestea le poti comanda de la Little Prints. Iti punem la dispozitie multe produse care te va ajuta pe tine sa-l cresti asa cum doresti pe cel mic.

Avem reduceri constante, deci nu ezita sa comanzi produsele de care ai nevoie la super pret. Noi, la Little Prints avem grija sa nu-ti faci griji de buzunarul tau!